Event Agencies

Mar 29, 2024, 13:53
VO Event onthult de nieuwe Audi A4

VO Event onthult de nieuwe Audi A4

26 november 2015

Van 27 tot 30 oktober laatstleden was AA Dock’s in Anderlecht het toneel van de officiële Belgische lancering van de nieuwe Audi A4. Audi had de onthulling van dit nieuwe model toevertrouwd aan het Brusselse agentschap VO Event.

"Het concept dat we voor deze lancering zouden kiezen, moest uitstijgen boven de klassieke mapping-projecten. Onze keuze is gevallen op een projectie op 120 over elkaar geplaatste stukken transparante tule, waardoor een soort van projectie in het oneindige werd gecreëerd. Het idee bestond erin om enkel een mapping light te creëren, met een 3D dimensie die voor een gevoel van onderdompeling zou zorgen. En die tegelijkertijd ook de karakteristieken en voornaamste troeven van de nieuwe Audi A4 zou belichten, een fascinerende combinatie van technologie en design. We denken hierbij aan de prestaties en de Led Matrix Headlights lampen van dit voertuig dat krachtiger, zuiniger en intelligenter is geworden, maar ook aan de virtuele cockpit, met zijn 12,3 inch LCD-scherm, en aan het nieuwe 3D audiosysteem van Bang & Olufsen dat zorgt voor een sublieme ervaring binnenin."

"De lancering werd in feite uitgerold aan de hand van vijf verschillende onthullingsmomenten tussen 27 en 30 oktober. In totaal hebben zo’n 1.200 mensen deze onthulling bijgewoond, met een evenement voor de concessiehouders, twee evenementen voor de fleet-bedrijven en twee evenementen voor de VIP-klanten van Audi. En uiteraard was er ook nog een kleine presentatie voor de pers", zo besluit Vinciane Morel, Client Services Director, VO Event.

www.vo-event.be

Meer van VO The Event Alchemist :