Event Agencies

Jun 5, 2020, 9:01
UC Belgium betovert 11.500 genodigden voor Katoen Natie

UC Belgium betovert 11.500 genodigden voor Katoen Natie

24 november 2015

Het 160-jarige bestaan van Katoen Natie was voor CEO Fernand Huts de geknipte reden om een feestje te geven. En als Katoen Natie een feestje geeft, dan doen ze dat in stijl. Het partnership met UC Belgium was dan ook een match made in heaven.  De Mindmovers van UC Belgium werkten een concept – noem het gerust een masterplan - uit dat zich afspeelde rondom een volledig uit het niets opgetrokken, prachtige Middeleeuwse burcht.

Tijdens de drie weken durende festiviteiten mocht dat waarheidsgetrouwe Middeleeuwse dorp zo’n 7.000 gasten ontvangen, met daarbovenop een grootse familiedag: 4500 genodigden sloten de feestperiode te land ter zee en in de lucht-gewijs af.

Voor het evenementenagentschap was het een boeiende opdracht en een geweldige uitdaging in vele opzichten. “Voor droge toespraken zou er tijdens de festiviteiten geen plaats zijn, enkel voor poëzie, fantasie en magie”, zo had Fernand Huts op voorhand al aangekondigd. De bezoekers werden dan ook uitgenodigd om te proeven van een toverdrank, die hen vervolgens zou meenemen naar een magische wereld.

Vervolgens zorgden de ruim 200 UC-medewerkers er iedere avond onder andere voor dat een spectaculaire vuurshow werd opgevoerd, het bedrijfsgebouw van Katoen Natie tot leven kwam dankzij videomapping, de speciaal gebrouwen bieren Kruk en Pan rijkelijk vloeiden bij de buffetten in de spiegeltent en dat bezoekers op elk moment geraakt werden door een vleugje betovering.

Kortom de mindmovers van UC Belgium brachten de magie, de fantasie en de poëzie die dit evenement wilde uitstralen elke dag weer tot leven!

www.uc-belgium.be

Meer van UC Belgium :

UC Belgium NV