Event Agencies

Mar 29, 2024, 9:57
Verhulst en VO flitsen het Notarieel Congres naar de toekomst

Verhulst en VO flitsen het Notarieel Congres naar de toekomst

27 oktober 2015

Een congres voor notarissen: synoniem voor saai? Van 23 tot 25 september bewezen Verhulst Events & Partners en VO het tegendeel. In hun strategie stonden uitwisseling en gezelligheid centraal. Het doel van het congres? De Notarissen van België uitnodigen om na te denken over de toekomst van hun beroep op een vruchtbare en interactieve manier.

Verhulst Events & Partners en VO Communication hebben 'ontmoetingen' letterlijk centraal geplaatst tijdens hun evenement: sportieve ontmoetingen (een jogging, een mountainbike parcours, een voetbalmatch met enkele oud-spelers van het nationale team...), professionele ontmoetingen aan de hand van interactieve workshops en tot slot ook een feestelijke ontmoeting met een avondgala en -feest.

Sinds Waterloo 2015 heeft de samenwerking tussen VO Communication / Verhulst Events & Partners al meerdere vruchten afgeworpen. De optelsom van de ervaring en de know how van beide bedrijven, geeft vuurwerk. Hun competenties gaan van algemene coördinatie van projecten en sponsorbeheer (Verhulst Events & Partners) tot creatieve conceptontwikkeling en contentbeheer (VO Communication).

Of om het met de woorden van Roland Stiers, voorzitter van de associatie van het Notarieel Congres, te zeggen: "Deze drie dagen waren intens, rijk, vernieuwend en goed georganiseerd." Het bewijs daarvan vindt u in onderstaande video.

www.vo-event.be

Meer van VO The Event Alchemist :