Event Agencies

Mar 28, 2024, 13:52
"Een compleet evenement dat al onze competenties heeft aangesproken"

"Een compleet evenement dat al onze competenties heeft aangesproken"

12 oktober 2015

Voor de vierde opeenvolgende keer heeft VO Event de aanbesteding gewonnen voor het Feest van de Haven van Brussel, dat komend jaar aan zijn 14de editie toe is. Op zondag 15 mei 2016, zullen 25 tot 30.000 bezoekers het leven en de economische en duurzame rol van de Haven van Brussel op feestelijke wijze kunnen ontdekken, zo legt Dimitri Bertrand, project manager bij VO, ons uit.

"Dit Brussels evenement voor het grote publiek richt zich op alle milieus en alle leeftijden, en heeft dus een sterke familiale connotatie, maar niet uitsluitend. Het speelt zich af op twee locaties, met name het Bécodok, dat grenst aan de Saincteletteplaats, en de Heembeekkaai. Deze twee sites, die op 2 à 3 km van mekaar liggen, zullen met elkaar verbonden worden door middel van shuttles over het water en gratis bussen.

Door middel van allerhande animaties en activiteiten (boottochten, wateractiviteiten, creatieve workshops, demonstraties op het water, stands van de verenigingen die in de haven actief zijn, artistieke en culturele activiteiten, en uiteraard ook niet te vergeten de eetstandjes), wil het Feest van de Haven de aandacht vestigen op het belangrijke economische centrum dat de Haven van Brussel is. Naast het economische aspect, zal dit evenement ook het accent leggen op het milieu- en duurzaamheidsaspect van transport over het water, en daarnaast ook wijzen op het werk van stedelijke integratie van de haveninfrastructuur (renovatie van verschillende sites), net als bij andere grote Europese havens."

"Voor VO Event is dit complete evenement opnieuw een gelegenheid om de deskundigheid van alle componenten van de VO Group te onderstrepen. Wij verzorgen immers de visuele creatie, de communicatie (affiches, web, sociale netwerken, pers, radiospots...), het aanbrengen van sponsors, de artistieke programmatie en, uiteraard, de evenementiële productie", zo besluit Dimitri Bertrand.

www.vo-event.be

Meer van VO The Event Alchemist :