Event Agencies

Mar 29, 2024, 6:17
Act!events opent de deuren voor het Notarieel Congres 2017!

Act!events opent de deuren voor het Notarieel Congres 2017!

23 november 2015

In 2017 komt het tweejaarlijks Notarieel Congres naar Gent. Na een pitch werd Act!events door het organiserend comité verkozen om de organisatie van dit prestigieuze evenement op zich te nemen.

Zo’n 800 notarissen en kandidaat-notarissen van over heel België zullen te gast zijn op dit 3-daags congres waarbij de gasten van een boeiend en uitgebreid wetenschappelijk en cultureel programma kunnen genieten.

“We hebben het organiserend comité overtuigd van onze expertise met verschillende creatieve concepten, zowel voor de communicatie als voor het evenement”, aldus Stefan Czerwatiuk, zaakvoerder van Act!events. “We zetten ons in voor een evenement waarbij inhoud, ontmoetingen en inzichten perfect samensmelten. Onder het thema ‘Opening Doors’ verdiepen we ons in de nieuwe manieren waarop mensen (samen)wonen en welke uitdagingen én kansen deze bieden aan het notariaat. Het Notarieel Congres 2017 zal letterlijk en figuurlijk de deuren openen naar dit uiterst interessant onderwerp in een maatschappij die gekenmerkt wordt door constante verandering”.

Act!events zal het thema niet alleen doortrekken in het inhoudelijk gedeelte maar ook bij het culturele programma én de avondevenementen zoals het galadiner.

Wisenose, het zusterbedrijf van Act!events, zal instaan voor de hele communicatieplanning en –uitwerking. Marijke Van Loo, Managing Partner: “Op basis van het vastgelegde onderwerp van het congres ontwikkelden we reeds de naam, het logo en de grafische uitwerking. Bovendien werd het evenement al aangekondigd met een zeer indrukwekkende promofilm die tijdens het Notarieel Congres van 2015 (in Luik) gelanceerd werd!”.

Kortom, Act!events bewijst opnieuw de kracht van onze creativiteit en ervaring met dit bijzondere project!

Dare to Act!

www.act-events.com

www.wisenose.be

Meer van Act Events :

Act Events