Event Agencies

Apr 26, 2024, 3:17
Act!events gaat voor een recordeditie!

Act!events gaat voor een recordeditie!

04 oktober 2017

Het Notarieel Congres 2017 in Gent was er één om u tegen te zeggen. Act!events werkte gedurende 3 jaar aan een topeditie waar we maar liefst 1.387 deelnemers mochten verwelkomen, een absoluut record! Met ‘nieuwe vormen van (samen)wonen’ als centraal thema creëerde het team van Act!events en zusterbedrijf Wisenose een volledig concept, dat doorgetrokken werd van de naam (Opening Doors) tot de podiumset-up van het congres.

Tijdens het congres konden de gasten gedurende 2 dagen leren van 40 verschillende sprekers die ondersteund werden door films, presentaties, animaties, ..., gecreëerd door ons team. Onder het motto ‘work hard, play hard’ werden de gasten bovendien getrakteerd op 2 spectaculaire avondevents. Een knallende openingsavond in het thema van de Gentse Feesten en een elegante gala-avond op het binnenplein van het Kasteel Ooidonk.

Uiteraard werden de partners van de notarissen niet vergeten, voor hen werden maar liefst 9 partnerprogramma’s uitgewerkt waarbij ze Gent op een ongekende manier konden ontdekken. Met de Dag van de Collegialiteit werd het congres afgerond met nog 5 programma’s in Oost-Vlaanderen waar zowel de notarissen als hun partners konden genieten van een culinaire, sportieve, culturele, ... dag.

Wisenose (met de filosofie ‘Curiosity Communication’ in het achterhoofd) zette de hele communicatiecampagne op touw, incl. concept, promotionele roadshow, mediaplanning, productie, ... Met een recordopkomst tot gevolg!

Sponsorwerving, communicatie, registraties, logistieke organisatie, creatieve invulling, ... voor 18 individuele events op 3 dagen tijd. We deden het allemaal!

Act!events blikt terug op een intens maar impressionant evenement, dat heel wat lovende woorden en complimenten opleverden vanuit verschillende invalshoeken.

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events