Event Agencies

Mar 28, 2024, 19:51
Act!events brengt Samsonite samen

Act!events brengt Samsonite samen

29 april 2019

Voor de vijfde keer rekende Samsonite op Act!events voor de organisatie van hun European Convention. Maar liefst 421 gasten uit 35 verschillende landen zakten af naar Marokko voor een gezamenlijke blik op de toekomst en heel wat verrassingen.

Samen met zusterbedrijf Wisenose, gespecialiseerd in eventgerelateerde communicatie, werd een traditionele plenaire sessie omgetoverd tot een heuse show. Video, acts, animaties, kleine en grote accenten, ... We haalden samen met de 25 sprekers alles uit de kast om de gasten te verbazen, entertainen én informeren uiteraard.

Om de nieuwste producten van de verschillende brands op een unieke manier te laten zien, voelen, testen, ... werden er maar liefst 9 ‘Brand Experiences’ opgebouwd, verspreid over het hele domein. Hier werd volop ingezet op beleving, met activiteiten, kunstwerken, constructies, decoratie, animaties, ... gelinkt aan het merk, de brand identity en/of de innovaties. Het Act!events team zorgde niet alleen voor creatieve concepten maar ook voor uitvoering en implementatie.

Ook ’s avonds konden de gasten samen genieten: de ene dag van een typisch Marokkaanse avond onder de sterrenhemel, de andere dag van een indrukwekkend diner, gevolgd door een spetterende party waarbij de hele Samsonite ploeg uit de bol ging.

Een huzarenstukje op vlak van logistiek, transport, time management en creativiteit voor Act!events maar ook dan staan we ons mannetje en gaan we voor het perfecte eindresultaat!

Wil je meer weten? Contacteer ons en ontdek de Act!touch voor jouw event!

www.act-events.com
Act!Facebook

Act!Instagram

Meer van Act Events :

Act Events