Event Agencies

Apr 18, 2024, 19:18
Act!events en Media Markt gaan voor de ‘experience’!

Act!events en Media Markt gaan voor de ‘experience’!

16 mei 2017

150 top marketeers van Media Markt kwamen van over heel Europa naar Antwerpen voor hun jaarlijkse Brand Days. Act!events zorgde voor 3 boeiende dagen in het teken van ‘experience’.

Niet toevallig werd in Wilrijk recent de eerste Belgische Experience Store gelanceerd. Een exclusief bezoek mocht daarom uiteraard niet ontbreken. Voor de hele internationale groep verzorgden we individuele shuttles van de luchthaven en een persoonlijke ontvangst in het hotel (mét Media Markt toets).

Een originele lunch in Mercado werd gevolgd door 2 keuzeactiviteiten waarbij het gezelschap Antwerpen nog beter leerde kennen. Een chocoladeworkshop of een fietstocht langs de mooiste plekjes, de keuze was aan de gasten.

De eerste dag eindigde met een hoogtepunt: het langverwachte bezoek aan de Experience Store in Wilrijk. Alle nieuwigheden en ervaringen die deel uitmaken van deze pilotstore, werden uitgebreid onderzocht en getest. Met een walking dinner in de winkel zelf werd de eerste dag afgesloten.

Na een joggingsessie (voor de liefhebbers) werd het startschot gegeven voor dag twee, waarbij de focus lag op infotainment. Diverse sprekers uit verschillende landen kwamen aan het woord in de Media Markt meeting room die we helemaal vanuit het niets opbouwden. De avond startte daarna met een walking dinner en eindigde in de vroege uurtjes met een spetterende party. Op de laatste dag stond dan weer een bezoek aan de Experience Store in Eindhoven op het programma, het Nederlandse filiaal die de beleving van de Media Markt klanten mee voorop plaatst.

Ook met een internationaal gezelschap, diverse simultane activiteiten en strakke timings ging Act!events de uitdaging aan en maakte ook van de kleinste details een topprioriteit!

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events