Event Agencies

Apr 25, 2024, 8:50
Act!events & Test Aankoop on tour!

Act!events & Test Aankoop on tour!

04 februari 2020

Act!events kijkt terug op 3 maanden succesvolle samenwerking met Test Aankoop. Zodanig geslaagd eigenlijk dat onze partnership verlengd is tot december 2020!

Test Aankoop evalueert onafhankelijk producten en diensten om consumenten te informeren, te verdedigen en te vertegenwoordigen. Om Test Aankoop nog dichter bij het publiek te brengen en de meerwaarde van hun diensten in de kijker te zetten, organiseren we een roadshow doorheen heel België.

Met onze gepersonaliseerde Airstream trekken we door het land. Volledig uitgerust met een onthaal, keuken, stockruimte en maar liefst 2 ontvangstruimtes, springen we in het oog en bieden we iedereen de kans om langs te komen en (gratis) advies te krijgen van de Test Aankoop experten.

Act!events ontzorgt Test Aankoop van de volledige organisatie: selecteren en onderhandelen van locaties, rekruteren en opleiden van promoteams, voorzien van promomateriaal (goodie bag, magazines, gidsen), op- en afbouw, …

Met al meer dan 60 eventdagen achter de rug op o.a. de Boekenbeurs, het Autosalon, de Libelle Winterfair, het Vakantiesalon, … zijn we de komende weken en maanden opnieuw heel wat onderweg met Test Aankoop On Tour.

Staan nog op het programma: Batibouw, een kusttoer, speciale events, … Kom dus zeker eens langs met jouw vragen!

Wil je meer weten? Contacteer ons en ontdek de Act!touch voor jouw event!

www.act-events.com
Act!Facebook
Act!Instagram
Act!LinkedIn

Meer van Act Events :

Act Events