Event Agencies

Apr 19, 2024, 1:47
Act!events gaat een druk najaar tegemoet!

Act!events gaat een druk najaar tegemoet!

22 augustus 2017

De zomervakantie, dat betekende terrasjes, vakantie, het rustig aan doen, genieten van de zon, ... THINK AGAIN! Bij Act!events bereidden we ons volop voor op maar liefst 5 grote evenementen in september en oktober.

We geven het startschot met Tech Data voor wie Act!events voor de 15e keer meet-it organiseert, de grootste IT-beurs in de Belux met maar liefst 4.000 bezoekers op 1 dag. Met een vernieuwd beursconcept geeft Act!events een volledig nieuwe invulling aan dit jaarlijkse evenement dat verder ook bestaat uit VIP-sessies en seminaries en afgesloten wordt met een spetterende party.

Het Notarieel Congres 2017 staat als volgende op de agenda waarbij zo’n 1.000 Belgische notarissen gedurende 3 dagen in Gent verblijven voor niet alleen 2 congresdagen maar ook een openingsavond, gala-avond en maar liefst 15 volwaardige partner- en collegaprogramma’s. Samen met ons zusterbedrijf Wisenose, dat de volledige communicatiecampagne coördineert, staan we in voor elk onderdeel van dit prestigieus evenement, zowel op creatief als logistiek vlak.

Daarna is het de beurt aan Rexel. Na een pitch werd snel duidelijk dat het creatief concept van Act!events voor het event LightLab 2017 er met kop en schouders bovenuit stak. Meer mogen we nog niet verklappen, maar dat het een onvergetelijke tweedaagse editie wordt van dit evenement, staat vast!

Act!events trekt ook naar het buitenland met Samsonite voor hun European Convention. Zo’n 400 top managers van over de hele wereld zullen gedurende 2 dagen op een zonnig eiland getrakteerd worden op heel wat unieke ervaringen en originele introducties tot Samsonite’s innovaties en toekomstplannen.

We sluiten de maand oktober af met Partena Professional voor hun Smart HR Days waarbij we 300 HR-professionals ontvangen in 2 steden voor een boeiende dag vol overleg, inzichten en discussies. Act!events zet de kers op de taart van deze events en leidt alles in goede banen, op elk vlak.

Onze creativiteit overtuigt onze klanten, met onze logistieke kennis maken we het elke keer opnieuw waar, ook onder strakke tijdsdruk! To be continued...

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events