Event Agencies

Nov 16, 2019, 23:16
Act!events organiseert het E-recruitment Congress 2019!

Act!events organiseert het E-recruitment Congress 2019!

21 juni 2019

De tweede editie van het E-recruitment Congress was opnieuw een schot in de roos. Meer dan 300 HR-professionals wilden de kans niet missen om dit unieke evenement (met focus op e-recruitment) bij te wonen. Act!events was er ook opnieuw bij om alle gasten, sprekers, aanwezige pers, ... van een uitmuntend evenement te laten genieten!

Met maar liefst 16 verschillende sprekers, verspreid over keynote sessies en master classes, kon elke gast zijn/haar eigen programma samenstellen. Act!events zorgde telkens voor de gepaste logistieke en technische ondersteuning. Onder andere voor Kevin Mitnick, wereldberoemde spreker en ooit op de FBI’s Most Wanted lijst, faciliteerden we de live hacking demonstraties waarmee hij toonde dat niemands data veilig is in de digitale wereld van vandaag. Joel Cheesman voelde zich dan weer helemaal thuis aan de bar die live op het podium voorzien was.

Samen met de initiatiefnemer van het congres, House of HR, boden we ook heel wat start-ups en spelers in de e-recruitment business de kans om zichzelf te profileren. Verschillende promostanden werden verspreid in de netwerkzone waar de hele dag food & drinks te verkrijgen waren.

Zusterbedrijf Wisenose, gespecialiseerd in eventcommunicatie, nam niet alleen de branding en communicatie van het congres onder handen maar zorgde ook voor de volledige technische regie van de plenaire sessies.

Teamwork + kennis van zaken + een creatieve aanpak = de basis van een succesvol evenement. Wil je meer weten? Contacteer ons en ontdek de Act!touch voor jouw event!

www.act-events.com
Act!Facebook
Act!Instagram

Meer van Act!events :

Act!events