Event Agencies

Sep 20, 2019, 15:50
New Balls Please regisseert World Chocolate Masters in Parijs

New Balls Please regisseert World Chocolate Masters in Parijs

10 november 2015

Eind oktober was Salon du Chocolat in Parijs opnieuw een voltreffer voor Cacao Barry, omwille van haar professionele driedaagse World Chocolate Masters competitie. 60 000 bezoekers, 20 finalisten uit 20 verschillende landen en bergen verwerkte chocolade in 100 pronkstukken. Dat is de slotsom van drie dagen ‘chocolate madness’.

2 jaar streden uiterst getalenteerde patissiers en chocolatiers wereldwijd om de titel van ‘World Chocolate Master’, een prestigieuze titel in de competitieve wereld van luxevoedingswaren. Via een nationale preselectie stuurden 20 landen hun nationale trots naar Parijs om daar hun kunde te bevestigen. De voorrondes op dag 1 en 2 brachtten ware pronkstukken naar voren van onder andere België, Italië, Frankrijk, Japan, Zwitserland, Brasilië en Mexico. Uiteindelijk werden 3 eindfinalisten gelauwerd, en een press award en een social media award uitgedeeld. België (2x), Brazilië, Japan en Frankrijk (2x) kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde prestatie.

Onder de hashtag #WCM2015 verzorgde partner Berlin de opvolging van de verschillende sociale media kanalen, en zorgde voor een waar interactief event onder bezoekers en thuisblijvers. Tijdens het galadiner in Les Docks: Cité de la Mode et du Design, kende het meerdaagse event een ‘grande finale’ en genoten alle genodigden van een rijkelijk geanimeerde avond.

Wilt u nagenieten van al dit lekkers?

Bekijk dan onze posts en die van de bezoekers via #WCM2015 op Facebook, Instagram en Twitter

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :

New Balls Please