Event Agencies

Apr 29, 2024, 3:53
Prime Events produceert lustrum 50 Jaar Gandae

Prime Events produceert lustrum 50 Jaar Gandae

29 oktober 2015

Prime Events werd verkozen om het lustrum van 50 jaar Gandae, een Gents Handling Atelier voor mensen met een beperking, te realiseren. Vooraf werd door Prime Events een catchy videoclip gedraaid met luchtbeelden van de site en interieur beelden waarin alle activiteiten van Gandae aan bod kwamen.

Een Gandae stouwloods van 700 m² werd volledig aangekleed en uitgerust met een beeldmuur van 24 meter breed en 4 meter hoog, middeninvulling met HD projectie en zijwings in Led wall. Een high end geluidsinstallatie en de showlights werden de lucht ingetakeld.

De feestelijkheden werden verspreid over drie dagen.

Dag 1 was voorbehouden voor personaliteiten, klanten en relaties. Prime Events Art Director Manu Blancquaert creëerde beklijvende geanimeerde landscapes aangemaakt met geanimeerde collages van oude stadskaarten, gravures en stadszichten als invulling voor de videowall. Evy Gruyaert presenteerde, de directie opende met een speech en ook Gouverneur Jan Briers, Burgemeester Termont en Eerste Schepen Mathias De Clercq gaven een toespraak. Er volgde een culinair Walking Dinner opgeluisterd met een Combo.

Op dag 2 & 3 werden het personeel en hun familie vergast op een feestelijke maaltijd, de erelinten werden uitgereikt, en er was een optreden van Lindsay & Kristof en ook de Gentse Buffalo mascotte verscheen ten tonele. Een uiterst geslaagde, tot in de puntjes verzorgde productie waarbij Prime Events zijn reputatie terug waarmaakte.

www.prime-events.be

Meer van Prime Events Be Lounge :

Prime Events / Be Lounge