Event Agencies

Mar 28, 2024, 9:53
Act!events en Tech Data brengen technologie op de markt!

Act!events en Tech Data brengen technologie op de markt!

21 september 2015

13 edities van meet-it, de grootste B2B IT-beurs van de Benelux, heeft Act!events achter de rug en we tillen dit evenement elk jaar opnieuw naar een nieuw niveau! Op 17 september ontvingen en verrasten we een recordaantal bezoekers. "Taking Technology To Market", met deze slogan werden de voorbereidingen voor meet-it in gang gezet.

Als een van de grootste distributeurs wereldwijd van technologie in al zijn vormen, weet Tech Data hoe belangrijk én groot de markt is. De aanwezigheid van de Europese top illustreert dan ook het belang van dit uitzonderlijke evenement.

Door het groeiende succes en constante innovatie van meet-it breidden we dit jaar de locatie uit tot een verdubbeling van de beursoppervlakte, waaronder een aparte ruimte toegewijd aan mobile technology. Meer dan 90 vendors/producenten waren aanwezig en konden hun nieuwste producten en services voorstellen aan een geïnteresseerd publiek van meer dan 3.500 gasten. De VIP-seminaries waren de place-to-be voor inspiratie en innovatie en een spetterende party sloot de dag af met een knipoog naar het centrale concept: een heuse partybus met DJ die het podium werd opgereden!

Act!events nam het voortouw in de volledige organisatie van het evenement, waaronder standenontwerp, creatieve invulling van vendorstanden, catering, decoratieconcepten, VIP-sessie, personeel, veiligheidsplan, sales concept, ...

Na 13 jaar blijven verrassen en innoveren tot in de kleinste details, daar is Act!events trots op!

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events