Event Agencies

Apr 18, 2024, 22:32
VDAB en Dazzle Events: Action Heroes @ work

VDAB en Dazzle Events: Action Heroes @ work

15 september 2015

Creativiteit werkt!

Op 11 mei en 10 juni 2015 lanceerde VDAB de "Work Action Heroes". Gedelegeerd bestuurder Fons Leroy inspireerde zich op zijn favoriete beeldverhalen om een beweging in gang te zetten die vorm geeft aan de arbeidsmarkt van de toekomst. Striphelden als "Captain Competence" en "Silver Fox" verpersoonlijken hierin de klemtoon op competenties en de trend naar langere loopbanen. Ook kleurrijke figuurtjes als de "Date Devil" en "Surprise Suzy" verwijzen naar aspecten van het werkleven.

Dazzle Events denkt mee

VDAB en Dazzle Events bundelden de krachten om dit concept naar de praktijk te vertalen. Onze eigen Action Hero, Wouter Maenhaut, zette een strakke planning op touw voor de lanceringsevenementen.

Het event weerspiegelde zo, op basis van een realistisch budget, de sfeer van de Amerikaanse comic books. Met een originele uitnodiging grepen we de belangstelling van een gevarieerd publiek. Zelfs de bewegwijzering naar de zaal paste in het thema. De aangepaste inkleding van de locatie en catering voor de 120 aanwezigen, maakten het stripverhaal helemaal af.

To be continued...

De partners van VDAB zijn nu ook fan van ónze Action Heroes: "Ik zou opnieuw voor Dazzle Events kiezen. Hun medewerkers zijn vlot bereikbaar en telkens bereid om bij te sturen. Dazzle Events ging door tot we echt tevreden waren. Die behulpzaamheid vind ik heel belangrijk.", vertelt Cobus Van Gheluwe, Expert Communicatie bij VDAB.

Zoals in iedere spannende stripreeks, worden de avonturen van de Work Action Heroes vervolgd.... Begin november stelt Fons Leroy zijn boek met de gelijknamige titel voor op de boekenbeurs in Antwerpen. We kijken er alvast naar uit!

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events