Event Agencies

Apr 18, 2024, 23:43
Dazzle Events zorgt voor Freude am Fahren op de Open BedrijvenDag

Dazzle Events zorgt voor Freude am Fahren op de Open BedrijvenDag

29 november 2016

Eventproject ‘Mooie Momenten bij BMW Peter Daeninck’

Op 2 oktober organiseerde Dazzle Events een groots event voor BMW Peter Daeninck in Oudenaarde en Sint-Martens-Latem. De baseline van de dealer, ‘Mooie Momenten bij BMW Peter Daeninck’, werd tot leven gewekt op de Open Bedrijvendag.

Meer dan 1450 consumenten maakten kennis met de concessies. Het 100-jarig bestaan van het merk en 20 jaar BMW Peter Daeninck vormde een extra goede gelegenheid om de deuren open te gooien.

Van het onthaal tot live-animaties en foodtrucks: Dazzle Events drukte het gaspedaal helemaal in om de show te verzorgen.

Het bezoek startte met een rondleiding die de volledige werking van de concessies stap voor stap uit de doeken deed: receptie, atelier, carrosserie en natuurlijk de blinkende toonzaal met de nieuwste modellen. Om de innovatie te onderstrepen waren de BMW i8 en BMW i3 van de partij en drones zorgden voor entertainment in de lucht. Bezoekers werden verrast met een flash-mob van musical acteurs die acts brachten over BMW en Daeninck.

Het event droeg duidelijk de signatuur van Dazzle Events: een sterk concept precies uitvoeren om één vloeiende ervaring voor de bezoekers te bekomen.

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events