Event Agencies

Apr 29, 2024, 20:56
Uw eindejaarsfeest in een Middeleeuws thema

Uw eindejaarsfeest in een Middeleeuws thema

14 september 2015

Na een middeleeuwse zomer met een geslaagde Internationale tweedaagse voor DSM Engineering Plastics, Middeleeuwse trouwceremonieën en avondfeesten, teambuildings voor Aurubis en Proximus, Middeleeuwse catering op de Museumnacht en props voor VRT/KETNET productie "De zoon van Artan", maakt 't Hooghuys zich op voor een zomerse eindsprint in september.

Op het programma staan publieke publieke events als de Kasteelfeesten in Ekeren en "Beringen Breughelt", family days, teambuildings, personeelsfeesten en animaties voor ondermeer GEA/Courtoy, Proximus, Delaware, Dierickx-Leys en Codit staan op het programma.

't Hooghuys heeft een inspirerend aanbod

We maken u graag "warm" voor het organiseren van outdoor events tijdens de wintermaanden.

Niets is immers zo gezellig en magisch als knisperende vuurkorven en fakkels gecombineerd met lekkere hapjes op de grill, tovenaars, waarzegster, troubadours, narren en vuurspuwers als afsluiter van een middeleeuwse teambuilding of als personeelsfeest "op zoek naar een unieke beleving". Wij betoveren uw gasten.

BeerWalk NIEUW!

Verken met je gezelschap de favoriete stad eens op een andere, smakelijke manier. Vanaf dit najaar organiseert 't Hooghuys in samenwerking met de grotere brouwerijen unieke biertochten waarbij je al proevend kennis maakt met markante verhalen uit onze rijke biercultuur.

Aanvullend op deze activiteit kunnen we, voor zowel grote als kleine groepen, een middeleeuws diner met animaties voorzien.

Wilt u ook een middeleeuws bedrijfsfeest, family day of teambuilding organiseren? Wij delen graag vrijblijvend onze uitgebreide expertise met u.

www.thooghuys.com

Meer van 't Hooghuys :