Event Agencies

Mar 28, 2024, 23:28
Britten, Ieren en Belgen herdenken samen de Mijnenslag

Britten, Ieren en Belgen herdenken samen de Mijnenslag

26 juni 2017

Exact 100 jaar geleden vond de Mijnenslag te Mesen plaats. Een belangrijk herdenkingsmoment voor de Britse en Ierse gemeenschappen met hoog bezoek van onder andere prinses Astrid en de Britse prins William. Voor de organisatie van de plechtigheid en bijhorende randactiviteiten deed de Ierse overheid voor de tweede keer beroep op Dazzle Events.

Bij het voorgaande evenement kwam het voornamelijk neer op nauwkeurige logistieke voorbereiding terwijl er dit jaar, gezien de komst van royalty's, een grote portie veiligheid aan toegevoegd werd.

Dazzle Events zette maar liefst 34 security agenten in, vergezeld door (militaire) politie. Het spreekt voor zich dat je bij een evenement als dit niks aan het toeval mag overlaten. Structuur en timing zijn de sleutelwoorden.

Van VIP-stoel tot lunchpakket, van persvoorzieningen tot shuttlebussen, Dazzle Events wist aan alle vooropgestelde criteria te voldoen. De verschillende sites in Ieper, Wytschaete, Loker en Mesen waren tot in de puntjes voorbereid. Maar je mag nog zo goed voorbereid zijn, het weer heb je niet in de hand.

Wouter Maenhaut, zaakvoerder Dazzle Events: “Het is belangrijk om jezelf te omringen met de juiste partners. Mede dankzij hen was het mogelijk om last minute wijzigingen en onverwachte omgevingsfactoren op te vangen en aan te pakken.”

Grote en ingewikkelde evenementen schrikken Dazzle Events niet af. “De plechtigheid was een logistieke uitdaging met het stormweer en een huzarenstukje op vlak van veiligheid. Ondanks de complexiteit van deze omstandigheden kunnen we terugblikken op een zeer geslaagde dag.” bevestigt Wouter Maenhaut.

Klik hier voor het verslag op het VTM NIEUWS

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events