Event Agencies

Apr 16, 2024, 20:09
Winsol breit vervolg aan succesvolle samenwerking met Dazzle Events

Winsol breit vervolg aan succesvolle samenwerking met Dazzle Events

02 mei 2016

De officiële viering van 140 jaar Winsol was een voltreffer, mede door de creatieve inbreng van Dazzle Events. Ook de rest van het jaar staat in het teken van het jubileum. De onderneming aarzelde niet om het team opnieuw in te schakelen.

Het Dazzle-Events-team zat samen met de marketingafdeling van Winsol om te brainstormen over de insteek van de events. Als thema werd ‘Belgische kwaliteit’ weerhouden. “Amper twee maanden na het openingsevent stond in maart de deelname aan Batibouw op de agenda,” vertelt Thijs Bekaert. “Naast het creëren van buzz aan de hand van onder meer extra branding en leuke gadgets, konden de bezoekers van de Winsol-stand hapjes van Belgische sterrenchefs degusteren.” Hoewel Batibouw als vakbeurs dit jaar minder hoge ogen gooide, blikt Winsol terug op een geslaagde deelname.

Made in Belgium

Begin maart stond Dazzle Events in voor de catering én de sfeer bij de opening van de nieuwe showroom bij raam- en deurenleverancier Fentris in Aalst. Later die maand doorkruiste de Winsol Roadshow het land. Ook nu weer lokten Belgische toppers als interior designer Michèle Van Sebroeck en landschapsarchitect Bartel Van Riet het publiek naar de adviesdagen.

Flexibel tot de laatste seconde

Isabelle Baudoncq (marketingverantwoordelijke Winsol): “Thijs en zijn team zijn bijzonder gedreven en servicegericht. Alles moest op korte tijd gerealiseerd worden en dat net op het moment dat we binnen de onderneming kampten met een gebrek aan beschikbare mensen. Door het feit dat we nu al een tijdje samenwerken kan Dazzle Events proactief inspelen op onze wensen en behoeften. Hun meerwaarde schuilt vooral in het aanbrengen van creatieve concepten, hun betrouwbare opvolging en hun uitgesproken flexibiliteit.”

Plant u ook een jubileum, een roadshow, een officiële opening…? Bel 053 39 88 83 of mail naar info@dazzle-events.be

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events