Event Agencies

Apr 20, 2024, 9:37
Samenwerking Electrabel en Dazzle Events smaakt naar meer

Samenwerking Electrabel en Dazzle Events smaakt naar meer

11 april 2016

Naar aanleiding van de verhuis van de Sales & Marketing afdeling vroeg Electrabel aan Dazzle Events om op 8 september 2015 een personeelsfeestje met een leuke twist te organiseren. Opzet geslaagd, want op 9 december volgde een nieuwe samenwerking.

Tropical summerparty

Op 8 september 2015 nam de Sales & Marketing afdeling van Electrabel haar intrek in de Engie Tower. Een honderdtal genodigden woonde voor die gelegenheid het personeelsfeest met een tropische insteek bij. Thijs Bekaert: “Aan het einde van de zomer wilden we nog eenmaal de zwoele vakantiesfeer oproepen. De inkleding, de animatie, de muziek… alles ademde een tropische ambiance. De aanwezigen nipten van cocktails uit kokosnoten en het ‘Catch a coconut’ spel zorgde voor veel hilariteit. Er ging ook veel aandacht uit naar de branding. Zo voorzagen we cupcakes met het Electrabellogo en een taart met de foto van de Engie Tower.”

Femke Vandenberge (Electrabel): “Voor ons betekende de samenwerking met Dazzle Events een soort lakmoesproef om de meerwaarde van het eventbureau te ontdekken. En die bleek evident: creatieve voorstellen, vlotte bereikbaarheid en communicatie. Dazzle Events toonde een proactieve aanpak en had oog voor het vooropgestelde budget… Conclusie: een succes over de hele lijn...”

Duizend bommen en granaten!

… en dus breidden Electrabel en Dazzle Events een vervolg aan de samenwerking. Steven Vandennest (Sponsoring & Events Coördinator Electrabel): “We wilden de bpost-collega’s, die in hun kantoren informatie verstrekken over het energie-aanbod, in de bloemetjes zetten. Dus vroegen we aan Dazzle Events: kijk uit naar een originele locatie voor een receptie en een etentje voor tweehonderd genodigden”.

Op 9 december verwelkomden detectives Jansen & Janssen de gasten aan de inkom van het Stripmuseum in Brussel. De drankjes werden geserveerd in de schaduw van Kuifjes maanraket. Na een motiverend woordje van het management volgde een verzorgd diner.  Iedereen keerde naar huis met een aandenken: een fles Lambiekbier, of wat had u gedacht? Steven Vandennest: “Alles is prima verlopen. De bpost-collega’s reageerden enthousiast. Bij het plannen van een volgend event zullen we Dazzle Events zeker opnieuw aanspreken.”

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events