Event Agencies

Sep 19, 2020, 5:05
The Oval Office zet weggebruikers aan wegenwerken te skippen

The Oval Office zet weggebruikers aan wegenwerken te skippen

21 maart 2018

In 2018 blijft de Vlaamse overheid fors investeren in vlotter en veiliger verkeer. Zo'n 32 grote werven op autosnelwegen moeten zorgen voor een betere doorstroming en dus voor minder file. Om de weggebruikers te helpen hinder te vermijden, moedigt het Agentschap Wegen en Verkeer hen via een campagne aan de wegenwerken te 'skippen' en voor vertrek de website wegenenverkeer.be te raadplegen. Live + communication bureau The Oval Office staat in voor de creatie van de geïntegreerde campagne.

Wegenwerken skippen en file vermijden

Op de website wegenenverkeer.be staat altijd de meest actuele informatie. De site checken voor je vertrekt, zou een reflex moeten zijn van elke bestuurder: wil je wegenwerken skippen en files vermijden, bezoek dan eerst de website.

On- en offline campagne

Het team van The Oval Office vertaalde het creatief concept naar een campagnebeeld dat te zien is op affiches langs de autosnelwegen, achter de pauzeknop op televisie, in video’s op Facebook en banners op premium websites. Tot slot worden de automobilisten ook in een radiospot opgeroepen om de wegenwerken te skippen.

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR.

The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus,  Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency.

Meer info op www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :