Event Agencies

Jul 8, 2020, 2:42
Martien Claes vervoegt New Balls Please als creative navigator

Martien Claes vervoegt New Balls Please als creative navigator

10 oktober 2017

New Balls Please slaat de bal raak met nieuwe collega en ervaren topcreatievelinge Martien Claes. Na jaren ervaring in het organiseren van rijkelijk tot de verbeelding sprekende evenementen voor Sultan Sushi Events, NewWorld en Midnightcoffee wordt Martien Claes een creatieve meerwaarde binnen het snelgroeiende kantoor.

Twee weken geleden nog werd New Balls Please gelauwerd om zijn vele inspanningen in de sector en kreeg het een welverdiende 3e plaats in de ranking van favoriete evenementenkantoren in België. Met deze nieuwe samenwerking kiest New Balls Please regelrecht voor nog meer topcreativiteit op maat van de klant.

Omdat het bij B2B-evenementen gaat om bruggen bouwen tussen bedrijven en hun klanten, personeel, de pers en prospecten is een innemende storyline een absolute must. De kracht van herinneringen is alles voor het vertrouwen van de klant. Daarom ondersteunt creative navigator Martien Claes voortaan elk project van concept tot presentatie om zo de merkbeleving tijdens een evenement naar een nog hoger niveau te brengen.

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :