Event Agencies

Sep 22, 2020, 6:48
Na een korte zomerpauze vliegt Ballroom er opnieuw in!

Na een korte zomerpauze vliegt Ballroom er opnieuw in!

24 augustus 2017

En Ballroom start met heel wat nieuwtjes... Ballroom is het catchy evenementenbureau uit Waregem voor al uw events! Neem onder meer een kijkje op de vernieuwde website en kom meer te weten over de nieuwe eventlocatie in het Regenboogstadion.

Ballroom website in een nieuw kleedje

Ballroom blijft groeien en daar hoort een vernieuwde website bij.

Naast enkel zaalverhuur leggen we ook de nadruk op totale eventorganisatie, zowel in het Regenboogstadion als daar buiten.

Neem snel een kijkje op de website en ontdek alle mogelijkheden!

New eventspot

Ballroom pakt vanaf februari 2018 uit met een nieuwe eventlocatie!

Deze is gelegen in de nieuwe hoektribune van het Regenboogstadion in Waregem. Deze splinternieuwe locatie, met een zittende capaciteit tot +/- 150 personen en staand tot +/- 200, is geschikt voor zowel B2B als particuliere events; een seminarie, personeelsfeest, klantenevent, … of een babyborrel, trouwfeest, verjaardagsfeest, communiefeest… Het kan allemaal!

Alle nodige voorzieningen zullen aanwezig zijn om uw event of feest zorgeloos van start te laten gaan; meubilair, verlichting, akoestisch plafond, audio/visueel materiaal, volledig uitgeruste bar + keuken, lift, … Én zowel aan de voor- als aan de achterzijde zijn terrassen!

Wenst u enkel het basispakket met zaal en dranken of zet u graag onze eventplanners aan het werk voor de organisatie van uw event van A tot Z?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen via info@ballroom.be

www.ballroom.be

Meer van Ballroom :

Ballroom