Event Agencies

Jul 8, 2020, 2:12
Toward the future with New Balls Please & Lidl!

Toward the future with New Balls Please & Lidl!

10 januari 2017

Eindelijk was het zover: New Balls Please mocht de spits afbijten in Geel met Lidl. Een nieuw, duurzaam concept in een nieuw, duurzaam gebouw: dat vraagt om een persconferentie. In een spiksplinternieuwe winkel werden de leden van de pers hartelijk ontvangen door CEO van Lidl Boudewijn van den Brand. En zo gebeurde het dat New Balls Please en Lidl de handen in elkaar sloegen om de leden van de krant te laten kennis maken met de nieuwe Lidl Of the Future.

In een lichtrijk gebouw met hoge ramen, zonnepanelen en een veel hoger plafond dan je van een Lidl-winkel zou verwachten, kon er worden geproefd van wat nu de eerste duurzame LOF zou worden. Een sfeervolle rondwandeling, enkele aperitiefglazen en interviews met de afdelingshoofden van Lidl later keerde de pers huiswaarts. Klaar om hun positieve ervaring om te zetten in enkele sterke krantenberichten.

En daar bleef het niet bij, want ’s avonds werd ook de hele buurt uitgenodigd om samen met Lidl feest te vieren.

Na een eerste, hartelijke ontvangst door de CEO van Lidl, waarbij hij samen met winkelmanager Bas Holten letterlijk de weg effende naar de winkel door met een winkelkar doorheen het witte doek te racen, volgde een uitgebreide rondwandeling langs de rekken van de winkel. Daar kon de pers haar gretige vragen stellen aan de verschillende afdelingshoofden ter plaatse. Heel wat interviews, foto’s en video-opnames later was het tijd om ook de dorst te stillen met een aperitief. Rond de middag keerde de pers uiteindelijk huiswaarts, voorzien van een goodiebag met enkele leuke verrassingen.

Rond de avond was het dan de beurt aan de omwonenden: tijdens een gezellige receptie zetten zij samen met Lidl Of the Future de toekomst stevig in. En voor wie er nog zou aan twijfelen: voor Lidl is wel degelijk een nieuw tijdperk aangebroken.

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :