Event Agencies

Jul 8, 2020, 2:30
Party van de bovenste plank met De Lijn en New Balls Please

Party van de bovenste plank met De Lijn en New Balls Please

01 december 2016

Zo’n 1500 inwoners van Zwijnaarde vierden op zondag 6 november samen met De Lijn en New Balls Please eens stevig feest. Hapjes en drankjes, heerlijke muziek op de achtergrond en een leuke activiteit voor de allerkleinsten … De Lijn bekoorde jong en oud met dit gratis feest ter gelegenheid van de opening van de Zwijnaardebrug en de nieuwe tramhalte Zwijnaarde Bibliotheek.

Op zondag 6 november kon de dag werkelijk niet meer stuk, want voor het eerst reed tram 21, die werd voorgegaan door een stokoude dieseltram, helemaal door naar haar nieuwe eindhalte in Zwijnaarde. Onder luid gejuich kwam de tram haar rijkelijk versierde eindhalte binnengerold, waarna het gele lint werd doorgeknipt door minister van Mobiliteit Ben Weyts en directeur van De Lijn Dirk Busschaert.

En daarna was het tijd om te feesten: hapjes en drankjes, glittertattoos voor de allerkleinsten, een heerlijk samenspel van de Koninklijke Harmonie Zwijnaarde, gele en grijze balonnen overal …. In een ruime partytent van 40x25 meter werden de inwoners van Zwijnaarde voor twee uur lang eens goed verwend. Over een fantastisch buurtfeest gesproken … De Lijn en New Balls Please zetten werkelijk hun beste beentje voor.

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :