Event Agencies

Mar 28, 2024, 16:04
Act!events organiseert het eerste Belgische congres rond onlinehulp

Act!events organiseert het eerste Belgische congres rond onlinehulp

12 juni 2015

Na een competitie koos de Vlaamse Overheid voor Act!events voor de organisatie van het eerste Belgisch congres rond 'Onlinehulp voor welzijn en gezondheid'. Met meer dan 300 deelnemers was de eerste editie direct een schot in de roos. Act!events ging voor deze primeur van start om naast de praktische elementen ook de inhoudelijke invulling te organiseren.

In samenwerking met de Gentse Arteveldehogeschool werd het volledige programma uitgewerkt. Samen zochten én vonden we de perfecte sprekers (waaronder Vlaams minister Jo Vandeurzen) die hun expertise zowel tijdens de themasessies als de verschillende workshops overbrachten aan de deelnemers.

Ook voor de 8 sponsors zorgden we voor een niet-traditionele manier om hun boodschap te verspreiden. Dankzij een informele setting werden sponsors en gasten samengebracht en werden nuttige contacten gelegd.

Verder stond Act!events uiteraard ook in voor de volledige logistieke organisatie van het evenement. Met een plenaire ruimte en 4 break-out zalen werd niets aan het toeval overgelaten als het kwam op licht, geluid, projectie, internetverbinding, meubilair of het respecteren van de timing van de dag.

Ook ons zusterbedrijf, Wisenose, werd ingeschakeld om de communicatie te coördineren en de volledige creatieve uitwerking te doen. Naast de planning van het communicatietraject werden uitnodigingen, programma's, banners, ... gemaakt die hun effect niet misten!

Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, kreeg van de bezoekers alvast de vraag wanneer het vervolg verwacht wordt. Het beste bewijs van deze zeer geslaagde eerste editie die naar meer smaakt voor de gasten, klant én onszelf, de perfecte combinatie!

Dare to Act!

www.act-events.com
www.wisenose.be

Meer van Act Events :

Act Events