Event Agencies

Mar 29, 2024, 2:49
Duo Lapin Quotidien-Yves Rocher doet het weer

Duo Lapin Quotidien-Yves Rocher doet het weer

29 april 2016

De tweede zinderende rendez-vous tussen Lapin Quotidien en het beauty merk Yves Rocher vond plaats in de mondaine, industriële hallen van de Brusselse Wild Gallery en zat er opnieuw bots op. Meer dan 600 VIP genodigden daagden op en lieten zich in de watten leggen.

Appetijtelijke hapjes van Sommar, geserveerd door een al even mooi ogend personeel, verfrissende cocktails van de charmante The Pharmacy familie, diverse make-up en- tattoo artiesten om iedereen op te smukken en een selfie-booth van Sharingbox alwaar de laatste nieuwe selfie trend, de "fish-gape" kon worden uitgetest.

3 Suisses voorzag de bevallige modellen van dito bikini's en accessoires. Onder het goedkeurend oog van de aanwezige menigte, paradeerden de meiden op de muziek van internationaal bekend model en DJ Amélie Lens en van John Noseda a.k.a de man achter het We Can Dance-festival. Crazy Sir G deed tenslotte, zoals zijn naam doet vermoeden, het volk uit hun dak gaan. De gasten dansten tot de laatste cocktail vloeide en het laatste kaarsje doofde.

Als kers op de taart vertrokken de genodigden met een goed gevulde goodiebag van Yves Rocher: dat wordt gegarandeerd nagenieten van alweer een geslaagde soirée.

www.lapinquotidien.com

Meer van Lapin Quotidien :

Lapin Quotidien