Event Agencies

Jul 8, 2020, 3:05
Team New Balls Please breidt uit

Team New Balls Please breidt uit

23 februari 2016

Het is deze maand feest bij New Balls Please. Het live storytelling agency uit Gent verwelkomt haar zevende teamlid én twee stagiaires. Dat betekent een uitbreiding in capaciteit en expertise, én meer New Balls Please.

Natacha Smetryns vervoegt vanaf februari het team als Senior Event Manager. Het is duidelijk niet haar eerste kennismaking met de sector. Ze is sinds vijftien jaar gepokt en gemazeld als event manager en past volledig in de filosofie van het all-round event bureau. De internationale flair en hands-on mentaliteit van Natacha zijn slechts enkele van haar sterke troeven. Met haar perfect tweetalige vlotte babbel, hielp ze al vele klanten in corporate en nightlife events.

Ze zal er al onmiddellijk kunnen invliegen, want er staan enkele projecten te popelen om meer vorm te krijgen. In maart en april kan Natacha reeds haar accent leggen op cases voor klanten als A.S Adventure, De Lijn, TomTom en Libelle.

Neem je graag met Natacha contact op in verband met een nieuw project? Contacteer haar dan via natacha@newballsplease.be of +32 474 84 13 56.

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :