Decors & Stands

Sep 19, 2020, 4:26
Gold is old, rosé gold is bold

Gold is old, rosé gold is bold

05 mei 2017

De kleuren van edelmetalen keren regelmatig terug in de hippe outfits van fashionista’s en duiken even later geheid op in design meubilair en andere trendy decoratieve artikelen. Vandaag is ‘rose gold’ dé trendkleur bij uitstek. Als eigentijds verhuurbedrijf houdt Picobello graag de vinger aan de pols en voegt daarom een schitterende collectie tafels en stoelen toe aan het aanbod voor feesten en andere events.

Goud, zilver en brons zijn tijdloze kleuren die ook af en toe in modieuze kledij opduiken en telkens weer voor dat tikkeltje extra uitstraling zorgen. Volgens The Fashion Spot, een wereldwijd gerenommeerde en alom gerespecteerde community-website, verliest goud een beetje van zijn pluimen, maar is de opmars van het al even stijlvolle ‘rose gold’ niet meer te stuiten.

Celebrities en ander schoon volk tooien zich dezer dagen dan ook regelmatig met een ‘classy’ goudroze outfit. Modebewuste mensen weten al langer dat trendy kleuren zich niet alleen beperken tot de aan mode gerelateerde kleding, maar evenzeer hun opwachting maken in decoratieve materialen en producten. Onder meer de sector van de meubelen kijkt met argusogen naar de catwalk en introduceert graag hippe kleurtjes in talloze creaties.

Het spreekt voor zich dat een zichzelf respecterend verhuurbedrijf zoals Picobello weet heeft van de heersende trends en die met plezier in het uitgebreide aanbod opneemt. Voortaan kunnen eigentijdse klanten ook stoelen en tafels in ‘rose gold’ huren bij Picobello. U wilt op uw feest of event ook graag in het oog springen met een hippe inrichting? Kies voor ‘rose gold’ en kies voor Picobello.

Succes gegarandeerd!

www.picobello.be

Meer van Picobello :

Picobello