Decors & Stands

Jul 8, 2020, 2:26
Picobello trotse partner van ‘Nooit Meer Diëten-dagen’

Picobello trotse partner van ‘Nooit Meer Diëten-dagen’

29 januari 2018

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari stelde voedingsdeskundige Sandra Bekkari haar vierde boek in de reeks ‘Nooit Meer Diëten’ voor in het Kursaal van Oostende. De voorstelling ging gepaard met de eerste van de Nooit Meer Diëten-dagen. Als partner van het event zorgde Picobello voor het passende meubilair.

Vorig jaar lanceerde Sandra Bekkari haar concept ‘Nooit Meer Diëten-dagen’ met een eerder bescheiden bijeenkomst van gelijkgestemde zielen. Dat de ster van de voedingsdeskundige, die sinds september 2017 een eigen kookprogramma heeft op VTM, rijzende is, bleek uit de massale belangstelling. Meer dan 4.000 bezoekers tekenden present op de recente Nooit Meer Diëten-dagen in het Kursaal van Oostende met onder meer de voorstelling van het vierde boek in de populaire boekenreeks Nooit Meer Diëten.

Toen Bekkari’s uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts enige tijd geleden aan Picobello de vraag stelde om een partnership aan te gaan, ging het Roeselaarse verhuurbedrijf daar graag op in. “Sandra Bekkari is een belangrijke figuur op de Vlaamse tv en is bovendien iemand die een verhaal te vertellen heeft”, motiveert Julie-Pascale Ruant van Picobello Renting de samenwerking. “Zij streeft naar een gezondere levensstijl en dat is precies wat de mensen vandaag willen en waar wij als bedrijf graag mee onze schouders onder willen zetten. Met maandelijks meer dan 60.000 bezoekers op onze website www.picobello.be is het voor ons een ideale gelegenheid om onze naam daaraan te koppelen en onze diensten op die manier aan een nog breder publiek voor te stellen.”

Het partnership blijft niet beperkt tot de Nooit Meer Diëten-dagen. In de nabije toekomst staan nog verschillende andere events op het programma, waar Picobello, net als in het Kursaal van Oostende, het meubilair zal leveren en van de gelegenheid gebruikmaken om diverse nieuwigheden uit de uitgebreide collectie in de picture te zetten.

www.picobello.be

Meer van Picobello :

Picobello