Decors & Stands

Aug 24, 2019, 18:06
Sergio Herman, Merci en Pascale Naessens by Serax nu ook bij Picobello Renting

Sergio Herman, Merci en Pascale Naessens by Serax nu ook bij Picobello Renting

12 maart 2018

Stilstaan is een woord dat bij Picobello niet in het woordenboek staat. Als dé trendsetter in de verhuur zijn ze steeds op zoek naar de nieuwste looks en materialen om het assortiment aan te vullen. Recent voegden ze het servies van Sergio Herman, Merci van Serax, het Vintage Gold bestek en het Pure zwarte bestek van Pascale Naessens toe.

U wil uw evenement een extra toets geven? Daarvoor bent u bij Picobello, de absolute nummer 1 als partner voor luxueuze feesten, aan het juiste adres. Een luxueuze uitstraling wordt niet alleen bepaald door de locatie en de decoratieve aankleding van de zaal, maar evenzeer door het meubilair en de tafeldecoratie. En net daar maakt Picobello het onderscheid met een aanbod dat niet alleen zeer ruim, maar ook kwalitatief én esthetisch hoogstaand is. Origineel met oog voor de trends van vandaag is het sleutelbegrip.

Ook de recentste aanvullingen van het programma vallen onder die noemer. Sergio Herman en Pascale Naessens zijn niet alleen hip, maar streven ook kwaliteit na. En dat kan ook van hun servies en bestek worden gezegd.

Overigens hoeft die ‘Picobello originaliteit’ niet duur te zijn.

www.picobello.be

Meer van Picobello :

Picobello