Decors & Stands

Aug 24, 2019, 18:04
Picobello goes soccer!

Picobello goes soccer!

23 februari 2017

Picobello en eerste klasse voetbal, het is een match die werkt. Sinds enkele jaren hebben Picobello Renting en KV Kortrijk een succesvolle samenwerking uitgebouwd, maar ook op KV Mechelen is het verhuurbedrijf een graag geziene gast.

Voetballiefhebbers die regelmatig een match van KV Kortrijk meepikken, kennen de naam Picobello wel. Het bedrijf uit Roeselare, dat al jarenlang een vertrouwde partner is in de verhuur van kwalitatief hoogstaand feestmateriaal, is tijdens elke match aanwezig dankzij de mooie led-reclame langs het veld.  

En het is niet alleen met KV Kortrijk dat Picobello een trouwe samenwerking heeft, ook met KV Mechelen onderhoudt het bedrijf uitstekende relaties. Met deze laatste werkt Picobello samen via Catering Van Eyc. De alom bekende traiteur, tevens de huiscateraar van KV Mechelen, heeft immers al enkele jaren een stevig partnership opgebouwd met Picobello.

Een paar weken geleden gaven beide clubs elkaar partij in het Gulden Sporen-stadion. De ideale gelegenheid om meteen een mooie foto vast te leggen.

www.picobello.be

Meer van Picobello :

Picobello