Decors & Stands

Sep 15, 2019, 18:52
Picobello Renting & Het Bierkasteel hand in hand

Picobello Renting & Het Bierkasteel hand in hand

25 augustus 2016

Op zoek naar een niet alledaagse setting voor uw event? Het Bierkasteel is ‘the-place-to-be’. Totaal nieuw, in een concept waar authenticiteit en ultramodern elkaar ontmoeten. Picobello Renting kan trots melden dat zij huisleverancier is voor alle feestmateriaal voor dergelijk innovatief en trendy complex.

Op het gelijkvloers van Het Bierkasteel bevindt zich een zeer exclusieve design boardroom voor 16 deelnemers mét privébar. De capaciteit van deze zaal kan uitgebreid worden dankzij een annexzaal waar tot 60 personen kunnen plaatsnemen.

Voor grootschalige vergaderingen en congressen beschikt het Bierkasteel over nog eens twee prachtige zalen op de eerste verdieping: De Troonzaal en de Foederzaal.

De onovertroffen ronde buitenpatio staat in verbinding met de twee zalen. Het is een gedroomde setting  voor walking diner of receptie.

Het Bierkasteel heeft een voortreffelijke keuken, uitgelezen service en ruime parking en is bovendien gemakkelijk toegankelijk. Ook rolstoelgebruikers zijn welkom !

Hun eigenbereide gerechten die soms geïnspireerd zijn op één van de vele speciaalbieren bekoren uw gasten zeker !

Uiteraard zijn alle zalen uitgerust met de modernste multimedia technologie.

www.picobello.be

Meer van Picobello :

Picobello