Decors & Stands

May 24, 2022, 19:46
beMatrix wint ESCA Innovation Award voor pop-OUT
© beMatrix – pop-OUT

beMatrix wint ESCA Innovation Award voor pop-OUT

22 december 2021

De Exhibition Services and Contractors Association (ESCA) heeft beMatrix hun 2020 Innovation Award toegekend voor de ontwikkeling van de pop-OUT, een flexibel container concept voor outdoor eventproducties.

"Namens beMatrix® wil ik uitdrukken hoe trots we zijn om de ESCA's 2020 Innovation Award te winnen," zei Tara Ericson, chief executive officer van beMatrix® USA. "Toen de pandemie toesloeg, hebben we onze innovatie-inspanningen bijgestuurd om beter tegemoet te komen aan de behoeften van onze partners en klanten in de sector. Het resultaat van deze inspanning was ons pop-OUT product dat onze klanten hielp hun bestaande inventaris op nieuwe manieren te gebruiken"

ESCA reikt haar Innovation Award uit om organisaties of personen te erkennen die innovatieve en creatieve oplossingen introduceren. beMatrix® kreeg deze eer als erkenning dat de pop-OUT evenementproducenten en bedrijven heeft geholpen veilig te werken tijdens de aanhoudende COVID-19 pandemie.

Maximaliseren van de ROI van evenementen door innovatie en gemak

pop-OUT is een modulair containerconcept dat evenementproducenten kunnen aanpassen aan de behoeften van hun shows en evenementen. De outdoor structuur, beschikt over een verwisselbare kaderstructuur of glaswanden, heeft een aangepast verlichtingssysteem, en klimaatbeheersingsopties. In de geest van duurzaamheid en betaalbaarheid op lange termijn is pop-OUT compatibel met het volledige gamma van beMatrix®-producten.

 COVID-19 dwong ESCA om haar prijzenprogramma voor 2020 te annuleren. De awards van dit jaar erkenden industrieleiders en innovaties van 2020 en 2021. Omdat beMatrix® vorig jaar begon met het aanbieden van pop-OUT aan de evenementenindustrie, is de ESCA Innovation Award voor 2020.

Copyright foto’s: © beMatrix – pop-OUT

Meer van beMatrix :