Decors & Stands

Jun 3, 2020, 21:04
Spectaculaire beMatrix arena voor World Chocolate Masters 2018

Spectaculaire beMatrix arena voor World Chocolate Masters 2018

05 december 2018

Van 31 oktober tot 2 november ging op het “Salon du Chocolat 2018” in Parijs de internationale finale van de ‘World Chocolate Masters’ door. Dit driedaagse evenement is een initiatief van Cacao Barry om creatief handwerk met chocolade te bevorderen en nieuw talent in de schijnwerpers te zetten.

De beursstand van Cacao Barry werd omgetoverd tot een spectaculaire arena waar de 21 finalisten, die elk hun land vertegenwoordigen, hun chocolade ambacht toonden om de prestigieuze titel van “World Chocolate Master 2018” te behalen.

Het thema van deze editie was 'Futropolis' en werd doorgetrokken doorheen het volledige verloop van de wedstrijd: als inspiratiebron voor de deelnemende chefs, maar ook in de communicatie en de beeldvorming.

Uiteraard werd ook het standontwerp volledig uitgewerkt volgens het Futropolis-thema. Deze gigantische opstelling in beMatrix kaders – met LEDskin® scherm van maar liefst 15 m² – bestond uit verschillende zones, elk met hun eigen doelstelling: om het verloop van de wedstrijd te laten doorgaan, voor het film & livestream gedeelte en om het publiek de gemaakte creaties te presenteren.

Ontdek hier het project van A tot Z of check de VIDEO:

Meer van beMatrix :