Decors & Stands

Jun 4, 2023, 1:51
beMatrix® wint tweede plaats in de IDIA Awards met ProjectC!™
Copyright © beMatrix – ProjectC!

beMatrix® wint tweede plaats in de IDIA Awards met ProjectC!™

09 maart 2023

beMatrix® kondigt met trots aan dat ProjectC!™ de tweede plaats heeft gewonnen in de IFES Development + Innovation Award (IDIA). ProjectC! bouwt voort op de fundamenten van de SDG’s en is het innovatieve masterplan van beMatrix om ervoor te zorgen dat de evenementenindustrie een lange en welvarende toekomst tegemoet gaat.

De ambitie is drievoudig:
•om het meest duurzame evenementenbouwsysteem te leveren.
•om als bedrijf Carbon Neutral te worden en bewustzijn te creëren bij de medewerkers.
•om andere bedrijven te helpen bij hun inspanningen en bij de samenwerking met andere partijen in de waardeketen.

Dit maakte beMatrix® een perfecte kandidaat voor de IDIA. "We zijn vereerd met zo'n prestigieuze erkenning en willen IFES bedanken voor het benadrukken van het belang van duurzaamheid binnen onze industrie", aldus Edwin Van der Vennet, beMatrix® C!O (Chief !nnovation Officer).

De IDIA wordt uitgereikt door de International Federation of Exhibition & Event Services (IFES) aan bedrijven die blijk geven van bijzondere innovaties voor producten, projecten en diensten in de beurs- en evenementenbranche. Met deze prijs hoopt IFES verdere innovatie onder de leden van de industrie te stimuleren.

beMatrix® wil ook de andere winnaars van de IDIA Awards van dit jaar feliciteren, met name twee beMatrix® partners: Moss GmbH (DE) en Go Exhibitions GmbH (DE) voor respectievelijk de  1ste en 3e plaats. Gefeliciteerd aan beide bedrijven voor het blijven innoveren binnen onze sector. beMatrix® kijkt uit naar de innovaties die beide bedrijven in petto hebben voor hun klanten.

Meer van beMatrix :