Decors & Stands

Feb 23, 2020, 2:57
Creatie & opvolging beMatrix standen wordt kinderspel met de beCAD Online Design Tool

Creatie & opvolging beMatrix standen wordt kinderspel met de beCAD Online Design Tool

18 september 2019

beMatrix, internationale speler & innovator in de wereld van modulaire standbouwsystemen voor stands, event, showrooms & displays lanceert een online design tool waar standenbouwers 24/7 hun standen kunnen uittekenen, offertes & paneelplannen kunnen genereren.

Het modulaire standbouwsysteem beMatrix-systeem maakt gebruik van een universele bouw-methode. Die kennis werd geïntegreerd in de nieuwe beCAD-designtool. De designtool omvat een up-to-date bibliotheek met beMatrix-kaders, -profielen en -accessoires om in een paar simpele stappen een constructie te bouwen. Met het 'drag and drop'-design verplaats, roteer, spiegel en verhoog je eenvoudig alle objecten. Daarnaast kun je invullingen toevoegen en foto's uploaden om het eindresultaat te bewonderen. Wanneer je design klaar is, worden alle verbinders automatisch toegevoegd.

Projectmanagement rechtstreeks in de tool

De beCAD-designtool is veel meer dan een eenvoudige oplossing voor designers. Zo kunnen ook projectmanagers hun projecten op eender welk moment opvolgen. Met één druk op de knop genereren ze bovendien een paneelplan. Fouten bij het uitsnijden van panelen of textieldoeken zijn daardoor voorgoed verleden tijd.  De tool kan trouwens ook snapshots nemen, een volledige lijst met onderdelen opstellen en rechtstreeks communiceren met ons bePartner-netwerk. Een offerte opvragen voor print van doeken of panelen kan rechtstreeks via de tool. Door al deze voordelen wordt deze tool écht onmisbaar

Offertes genereren 24/7

Time is money! Nadat je je idee vormgegeven hebt, zal de beCAD-designtool automatisch een offerte genereren, waarop alle artikelen en accessoires op dezelfde manier gegroepeerd staan als in de 3D-designtool. Zo stel je waar en wanneer je maar wil een offerte op. Via 'Mijn offertes' kun je je offertes heel eenvoudig aanpassen, controleren en bevestigen.

Aarzel niet & ontdek nu beCAD via de gratis testversie op my.beMatrix.com

Meer van beMatrix :