Decors & Stands

Jun 5, 2020, 7:52
Oprichting beMatrix France voor optimale lokale dienstverlening

Oprichting beMatrix France voor optimale lokale dienstverlening

04 februari 2019

Na beMatrix UK, USA & Scandinavië start de Belgische producent van modulaire standenbouwsystemen, beMatrix, een nieuwe dochteronderneming op in Frankrijk, dicht bij Parijs. Naast innovatie, krijgt ook service immers een belangrijke rol in de steeds evoluerende event-en standenbouwsector.

De nieuwe vestiging, gelegen in het evenementenpark van Longjumeau, op enkele minuten van Parijs, moet Franse & buitenlandse standenbouwers ondersteunen met een uitgebreide lokale huurvoorraad.

Stefaan Decroos, CEO beMatrix: “Het aantal huuropdrachten in Frankrijk nam al een geruime tijd toe & een lokaal 24/7 service center drong zich op. Met onze lokale dochterondernemingen & bePartner netwerk, willen we het leven van de standenbouwer én exposant makkelijker maken, comfort bieden, dat is dé missie van beMatrix. De keuze voor Parijs is strategisch, vele internationale & nationale beurzen gaan door in één van de vele beurscomplexen in- en rond Parijs.”

Is uw voorraad kaders tijdelijk uitgeput of ziet u op tegen de hoge transportkosten om paletten met kaders te verschepen naar Parijs of een ander beurscomplex in Frankrijk? Dan kan u vanaf nu terecht bij beMatrix France. Zij hebben alle standaard kaders & accessoires op stock en beleveren u lokaal met de nodige zorg en urgentie.

Medevennoot & lokaal contact Daniel Breitschaft heeft al een ruime ervaring in de standenbouwsector en is enthousiast over deze nieuwe stap: “In onze ‘métier’ telt elk minuut, ik geloof dan ook dat het ontzorgen van de standenbouwers met een lokale benadering het verschil kan maken! Focus ligt in 1e instantie op verhuur van alle standaard beMatrix oplossingen, maar we staan ook paraat voor het proefbouwen van standen & opleidingen in onze showroom samen met het Franse commerciële team.”

Meer van beMatrix :