Decors & Stands

Jun 3, 2020, 20:57
beMatrix, re!nventing stand building systems

beMatrix, re!nventing stand building systems

07 juli 2016

“We waren de eersten met een snel bouwend, herbruikbaar kadersysteem in aluminium, het eerste systeem dat zowel textiel als panelen kan bevatten, en het eerste systeem dat zonder gereedschap gemonteerd kan worden. Innovatie en trendsetting zit in ons DNA en heeft beMatrix gemaakt tot wat het is, een baanbreker in de modulaire standenbouwwereld.” – Stefaan Decroos, CEO

Het originele kadersysteem sinds 1993

Als ontwerper en fabrikant van totaaloplossingen voor systeemstanden, groeide beMatrix op 10 jaar tijd uit tot een wereldspeler. Het geheim van die snelle groei? Innovatie, service, kwaliteit en een indrukwekkend internationaal netwerk!

Met beMatrix werken, betekent rekenen op continue wereldwijde ondersteuning van een professioneel en ervaren team dat met u meedenkt in alles fases van uw project.

Het beMatrix Research & Development team is voortdurend op zoek om de efficiëntie van ons bouwsysteem te verbeteren, volgens de noden en eisen van de markt. Dit vertaalt zich in de lancering van nieuwe of de aanpassing van bestaande producten.

Keep the body, change the skin

Het kadersysteem van beMatrix verzoent het modulaire met fijn maatwerk. Eerst bouwt u het geraamte op en dan pas werkt u af met uw invulling : paneel of textiel, al dan niet verlicht. Het systeem biedt voor nagenoeg elke constructie een oplossing.

En natuurlijk mag een systeem creativiteit niet in de weg staan. Daarom kan ons systeem nagenoeg elke vorm aan en indien standaard niet beschikbaar, maken we graag een module op maat.

Het huidige profielengamma bestaat uit het revolutionaire b62 profiel en het originele DMK profiel. Om de continuïteit in het 55mm verhaal te garanderen, introduceerden we recent ook ons nieuwe b55 kadersysteem. Het b62 profiel en het smallere 55mm profiel zijn geschikt voor zowel paneel als doek. Het originele DMK profiel is perfect voor paneeltoepassingen en generals.

Alle informatie vindt u gebundeld in onze gloednieuwe profielen brochure. We lichten niet enkel het modulaire beMatrix systeem toe, u krijgt ook een duidelijk overzicht van de voordelen van de verschillende kadersystemen: b62, b55 en DMK.

Klik hier en ontdek nu deze nieuwe brochure

Meer weten?

Voor meer informatie over ons productengamma kan u terecht bij de heer Carl Vulsteke. Hij is te bereiken op het nummer +32 (0)475 999 396en via c.vulsteke@beMatrix.com.

www.beMatrix.com

Meer van beMatrix :