Silverspoon gebruikt onderbreking activiteiten om nieuwe concepten uit te werken
vrijdag, 17 april 2020Silverspoon wil niet blijven stilzitten nu de opdrachten van het cateringbedrijf zijn opgeschort door de coronacrisis. Deze noodgedwongen inactiviteit is een uitgelezen moment om nieuwe plannen uit werken. Zo werkt men in Antwerpen aan een nieuwe trattoria, die Jacomo zal heten. Daarnaast wordt de aanpalende loods tijdelijk ingericht als tentoonstellingsruimte.
“Onze sector snakt naar een duidelijke timing”
donderdag, 16 april 2020De eventsector bestaat uit zeer uiteenlopende bedrijven, zowel qua structuur als qua omvang. Dat betekent dat de aangekondigde steunmaatregelen van de overheden niet voor elk bedrijf even doeltreffend zullen zijn. CEO Bart Vandendooren van Gourmet Invent bekijken we wat de huidige steunmaatregelen betekenen voor zijn bedrijf, en wat de sector verder nog nodig heeft.
Gourmet Invent opent centrale noodkeuken voor zorgsector
woensdag, 25 maart 2020Topcateraar Gourmet Invent, dochter van food servicesbedrijf Compass Group België, vormt haar centrale keuken in het Gentse ICC om tot een noodkeuken voor de zorgsector.
"Duivelse" chef Bartel Dewulf tekent voor Compass Group
woensdag, 19 februari 2020Bartel Dewulf, de Aalsterse topchef die ook de Rode Duivels culinair verwent, gaat aan de slag voor Compass Group Belgium. De Belgische tak van de gelijknamige Britse cateringmultinational neemt Dewulf onder zijn vleugels als culinair adviseur.
Cateraar Compass Group voor derde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer
woensdag, 05 februari 2020Voor het derde jaar op rij werd food servicesbedrijf Compass Group België gecertificeerd als Top Employer. Het bedrijf is daarmee een van de 72 gecertificeerde Top Employers van 2020 én is vooralsnog het enige in zijn sector met het felbegeerde certificaat.
Coeur Catering serveert culinaire cultuur op maat tijdens 'Van Eyck. Een optische revolutie'
woensdag, 22 januari 2020Coeur Catering, een vaste waarde op Film Fest Gent, zet het jaar 2020 culinair en cultureel in met een openbaar project dat boekdelen spreekt. De Gentenaren, die jaar na jaar torenhoog eindigen op de shortlist van beste Belgische cateraars, treden op als exclusieve partner tijdens ‘Van Eyck. Een optische revolutie’, de monumentale retrospectieve rond grootmeester, Jan Van Eyck, in het Museum voor Schone Kunsten.
Repas Catering ontvangt klanten in nieuwe tasteroom
dinsdag, 14 januari 2020Repas Catering heeft de voorbije drie jaren een enorme groei gekend, wat ook heeft geleid tot een herinrichting van de infrastructuren. Zo opende men onlangs een tasteroom, waar klanten kunnen kennismaken met de stijl van Repas. Het visuele aspect wordt immers steeds belangrijker binnen de cateringwereld.
Overname Events Catering Bevers door Bevers & Bevers
woensdag, 18 december 2019Bevers & Bevers, geleid door Frans en Jurgen Bevers en met Malle als uitvalsbasis, neemt Events Catering Bevers uit Rijkevorsel over. Na 45 jaar komen hierdoor de twee bedrijven, het ene opgericht door Jos Bevers (ƚ) en Eliza Sterkens, het andere door Frans Bevers onder dezelfde leiding te staan.
“Verder werken aan de professionalisering van onze sector”
vrijdag, 08 november 2019Wanneer de nummer 1 uit de Experience top 10 cateraars de nummer 3 uit datzelfde klassement overneemt, dan is dat groot nieuws. Afgelopen zomer vond Silverspoon onderdak bij de collega’s van J&M Catering. Jan Jacobs, zaakvoerder van J&M Catering, legt uit hoe deze overname tot stand is gekomen, welke rol er voor beide merken is weggelegd en hoe hij de sector in de komende jaren ziet evolueren.
Coeur Catering blikt terug op geslaagd Film Fest Gent
donderdag, 24 oktober 2019Tussen 8 en 18 oktober verzorgde Coeur Catering de catering tijdens Film Fest Gent, en dit al voor de 15de keer. In totaal mocht men meer dan 25.000 VIP-gasten verwelkomen.