Catering

Jan 27, 2022, 15:02
Very Food Catering is blij om zich terug te kunnen tonen

Very Food Catering is blij om zich terug te kunnen tonen

17 november 2021

In 2020 behaalde Very Food Catering een knappe derde plaats in de Experience enquête over ’s lands beste eventcateraars. Sinds september kan het team van Niki Claes en Bart Basselier eindelijk terug volop tonen waarom het deze mooie podiumplek verdiend heeft.

Very Food Catering was volop aan het groeien toen de pandemie vorig jaar uitbrak en de agenda plots akelig leeg oogde. Toch is het bedrijf niet zomaar bij de pakken blijven zitten. De eigen keuken werd verbouwd en uitgebreid , er werd een take-away concept uitgewerkt en er was de nieuwe uitbating van het bedrijfsrestaurant in 3Square Village. “Tijdens de voorbije zomermaanden maar zeker in september en oktober hebben we eindelijk terug voluit kunnen werken, zoals voorheen”, zo vertelt Niki van Very Food Catering. “En ook merk je soms nog enige terughoudendheid, de meeste mensen waren toch enorm blij dat ze terug naar een feest konden gaan.” 

Ook in de komende maanden wil Very Food Catering klanten een smakelijke en vooral veilige cateringervaring blijven aanbieden. “We werken op een zo veilig mogelijke manier. We letten op de ventilatie, en zorgen voor ontsmettingsalcohol. In de meeste gevallen verzorgen we tijdens de komende periode zittende diners, waarbij heerlijke gerechten met de glimlach gepresenteerd worden aan tafel. Als klanten toch graag een buffet willen, zorgen we voor verrassend gezonde en kleurrijke menu’s, die door ervaren personeel geserveerd worden.

Het afgelopen anderhalf jaar was allesbehalve eenvoudig voor een cateringbedrijf, maar deze periode heeft wel voor nieuwe ideeën en samenwerkingen gezorgd.  “We hebben ervoor gekozen om de goede ideeën van tijdens de coronaperiode te behouden en verder uit te werken. Zo zullen we voor kerst en oudejaar telkens een take-away menu voorzien, iets wat veel klanten toch heel praktisch vonden. Verder proberen we toch terug zo normaal mogelijk te werken. Onze glimlach moeten we nu voorlopig nog even wegsteken achter het mondmasker, maar dat is voor eenieders veiligheid”, zo besluit Niki Claes.