


Very Food Catering verzorgt alle catering in 3Square Village
donderdag, 01 oktober 2020Very Food Catering verzorgt sinds deze zomer de uitbating van het bedrijfsrestaurant in 3Square Village, langs de E40 in Zwijnaarde. Het restaurant werd omgedoopt tot Bystro Jamien en opent voortaan ook zijn deuren voor particulieren (’s avonds en in het weekend). Daarnaast zal Very Food Catering ook de vaste cateraar worden voor alle events in 3Square Village.

Gault&Millau Catering Awards 2020: bekendmaking laureaten & webinar over de toekomst van catering
woensdag, 30 september 2020Op woensdag 30 september 2020 organiseerde Gault&Millau een uniek online webinar waar enerzijds de Catering awards 2020 bekend werden gemaakt en anderzijds een licht werd geworpen op de toekomst van de cateringsector in België. Met deze onlineshow wou Gault&Millau op een passende manier de sector van de grootkeukens en de event catering in de spotlight plaatsen.

Een unieke en intieme pop-upruimte, voor evenementen op maat
maandag, 07 september 2020Foodio, een ervaring in de keuken en rond de tafel, die zorgt voor een band. Een moment van plezier om te delen met gasten. Foodio is meer dan een evenementenzaal, het is een pop-up ruimte die tot eind 2020 toegankelijk is en zich onderscheidt door zijn authenticiteit, zijn bereikbaarheid, zijn stijl, zijn enscenering en zijn unieke keuken.

De zomer is nog niet voorbij voor Coeur Catering!
donderdag, 03 september 2020Coeur Catering zal dit najaar aanwezig zijn op verschillende unieke locaties in het Gentse: STAMcafé, Muziekcentrum de Bijloke, Rooftop Bar & Restaurant Gaston en Studio 17.

Mise en Place België blijft doorgaan
maandag, 20 april 2020Onlangs raakte bekend dat Mise en Place Nederland het faillissement heeft aangevraagd. De Belgische vennootschap Mise en Place België, die volledig zelfstandig opereert, blijft echter voluit doorgaan.

Silverspoon gebruikt onderbreking activiteiten om nieuwe concepten uit te werken
vrijdag, 17 april 2020Silverspoon wil niet blijven stilzitten nu de opdrachten van het cateringbedrijf zijn opgeschort door de coronacrisis. Deze noodgedwongen inactiviteit is een uitgelezen moment om nieuwe plannen uit werken. Zo werkt men in Antwerpen aan een nieuwe trattoria, die Jacomo zal heten. Daarnaast wordt de aanpalende loods tijdelijk ingericht als tentoonstellingsruimte.

“Onze sector snakt naar een duidelijke timing”
donderdag, 16 april 2020De eventsector bestaat uit zeer uiteenlopende bedrijven, zowel qua structuur als qua omvang. Dat betekent dat de aangekondigde steunmaatregelen van de overheden niet voor elk bedrijf even doeltreffend zullen zijn. CEO Bart Vandendooren van Gourmet Invent bekijken we wat de huidige steunmaatregelen betekenen voor zijn bedrijf, en wat de sector verder nog nodig heeft.

Gourmet Invent opent centrale noodkeuken voor zorgsector
woensdag, 25 maart 2020Topcateraar Gourmet Invent, dochter van food servicesbedrijf Compass Group België, vormt haar centrale keuken in het Gentse ICC om tot een noodkeuken voor de zorgsector.

"Duivelse" chef Bartel Dewulf tekent voor Compass Group
woensdag, 19 februari 2020Bartel Dewulf, de Aalsterse topchef die ook de Rode Duivels culinair verwent, gaat aan de slag voor Compass Group Belgium. De Belgische tak van de gelijknamige Britse cateringmultinational neemt Dewulf onder zijn vleugels als culinair adviseur.

Cateraar Compass Group voor derde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer
woensdag, 05 februari 2020Voor het derde jaar op rij werd food servicesbedrijf Compass Group België gecertificeerd als Top Employer. Het bedrijf is daarmee een van de 72 gecertificeerde Top Employers van 2020 én is vooralsnog het enige in zijn sector met het felbegeerde certificaat.