


Creatorz verzorgt catering voor EK Voetbal Fanzone in Rijsel
maandag, 04 juli 2016Wie vorige vrijdag naar Rijsel reisde voor de Rode Duivels, hoefde geen Franse kost te verwachten. Culinair werd het een thuismatch. Sterrenchef Bart De Pooter tilt pizza, hamburgers en hotdogs naar een hoger niveau. Hij doet dat niet alleen: de Gentse ondernemers van Creatorz leiden alles in goede banen. “Op drukke dagen moeten we een paar duizend man bedienen.”

‘t Driessent ziet het anders en pakt uit met “Openparkdagen”
dinsdag, 28 juni 2016In de zomermaanden juli & augustus ondergaat de gezellige parktuin van ‘t Driessent in Diepenbeek een ware metamorfose. Aan de sfeervolle chalet, diep in de tuin ontpopt zich een pop-up zomerbar ”Het Vijverkafee”. Het park van 2 hectare met de mooie tuinen wordt opengesteld voor het grote publiek.

Nieuws van Vandersmissen Feestservice!
dinsdag, 28 juni 2016De thuiswedstrijden van KRC Genk hebben al jaren een link met Hoogstraten. Vandersmissen Feestservice zorgt voor de catering in de business-seats. De overeenkomst is zopas verlengd met een periode van drie jaar.

Gourmet Invent: dé cateringspecialist voor TOP events
maandag, 20 juni 2016Gourmet Invent is al jarenlang een van de vaste waarden aan de top van de Belgische eventcateringsector. Het bedrijf kiest er echter niet voor om op zijn lauweren te rusten, maar blijft voortdurend investeren in innovatie en op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen de markt. Bart Vandendooren, CEO van Gourmet Invent, legt uit welke troeven zijn bedrijf allemaal in huis heeft.

64 miljoen keer Dinner-in-the-Sky
dinsdag, 31 mei 2016Begin mei werd één van de vele filmpjes van de Dinner-in-the-Sky opgepikt door The Lad Bible met een verbluffend resultaat. The Lad Bible is een facebookpagina die tal van leuke video's en foto's verspreid onder zijn ongelooflijk aantal van 13 miljoen volgers.

Aangename samenwerking met Repas Catering in Saint-Hubert
donderdag, 26 mei 2016Van 13 tot en met 15 april 2016 vond in Saint-Hubert een driedaagse teambuilding plaats van EVAL Europe. “Repas heeft onze catering verzorgd van zowel ontbijt, lunch als diner, met bijbehorende dranken en versnaperingen”, blikt Pascale Brijs tevreden terug op de samenwerking. “Het was echt een verwennerij!”

Coeur Catering kijkt reikhalzend zomer '16 tegemoet en maakt balans van '15 op
donderdag, 19 mei 2016De lente is eindelijk aangebroken en de cijfers van het voorbije jaar zijn weer ingeblikt. Het uitgelezen moment voor Coeur Catering om terug te blikken op 2015 en tezelfdertijd vooruit te kijken naar de zomer.

Het grootste openluchtrestaurant ter wereld op 50 meter hoogte
dinsdag, 17 mei 2016Ten years dinner in the sky
Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan tilt de organisatie van Dinner in the Sky van 1 tot en met 5 juni de Belgische gastronomie naar het hoogste niveau. Letterlijk. Met het Atomium als decor kunnen 4500 fijnproevers op 50 meter hoogte genieten van de creaties van 10 Michelin sterrenchefs. Een uniek en exclusief gebeuren dat de wereld met verstomming zal slaan.

Opening van Cargo m! op Brucargo
donderdag, 12 mei 2016Groep Van Eyck uit Kasterlee heeft er een nieuwe vestiging bij. In Brucargo, het vrachtgedeelte van Brussels Airport waar dagelijks 20.000 mensen werken, opende Cargo m! de deuren, een nieuwe foodcorner die wordt uitgebaat door Meeza, een onderdeel van Groep Van Eyck. Die is intussen toe aan zijn 6de foodcorner in bedrijfsomgevingen en ziekenhuizen.

Creativiteit van J&M Catering levert Gouden Award op
woensdag, 27 april 2016Op 12 april werden in Antwerpen de BEA Catering Awards uitgereikt . Na een spannende live cooking competitie, waarbij de deelnemende eventcateraars aan de slag moesten met ingrediënten die ze pas bij het startsein ontdekten, was het J&M Catering dat de hoogste juryscores verzamelde. Deze Gouden Award is alvast een boost voor het hele J&M-team, zo vernemen we van Steven De Cock.