Catering

Sep 25, 2023, 8:44
Creatorz verzorgt catering voor EK Voetbal Fanzone in Rijsel

Creatorz verzorgt catering voor EK Voetbal Fanzone in Rijsel

maandag, 04 juli 2016

Wie vorige vrijdag naar Rijsel reisde voor de Rode Duivels, hoefde geen Franse kost te verwachten. Culinair werd het een thuismatch. Sterrenchef Bart De Pooter tilt pizza, hamburgers en hotdogs naar een hoger niveau. Hij doet dat niet alleen: de Gentse ondernemers van Creatorz leiden alles in goede banen. “Op drukke dagen moeten we een paar duizend man bedienen.”

Gourmet Invent: dé cateringspecialist voor TOP events

Gourmet Invent: dé cateringspecialist voor TOP events

maandag, 20 juni 2016

Gourmet Invent is al jarenlang een van de vaste waarden aan de top van de Belgische eventcateringsector. Het bedrijf kiest er echter niet voor om op zijn lauweren te rusten, maar blijft voortdurend investeren in innovatie en op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen de markt. Bart Vandendooren, CEO van Gourmet Invent, legt uit welke troeven zijn bedrijf allemaal in huis heeft.

Het grootste openluchtrestaurant ter wereld op 50 meter hoogte

Het grootste openluchtrestaurant ter wereld op 50 meter hoogte

dinsdag, 17 mei 2016

Ten years dinner in the sky

Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan tilt de organisatie van Dinner in the Sky van 1 tot en met 5 juni de Belgische gastronomie naar het hoogste niveau. Letterlijk. Met het Atomium als decor kunnen 4500 fijnproevers op 50 meter hoogte genieten van de creaties van 10 Michelin sterrenchefs. Een uniek en exclusief gebeuren dat de wereld met verstomming zal slaan.

Opening van Cargo m! op Brucargo

Opening van Cargo m! op Brucargo

donderdag, 12 mei 2016

Groep Van Eyck uit Kasterlee heeft er een nieuwe vestiging bij. In Brucargo, het vrachtgedeelte van Brussels Airport waar dagelijks 20.000 mensen werken, opende Cargo m! de deuren, een nieuwe foodcorner die wordt uitgebaat door Meeza, een onderdeel van Groep Van Eyck. Die is intussen toe aan zijn 6de  foodcorner in bedrijfsomgevingen en ziekenhuizen.

Creativiteit van J&M Catering levert Gouden Award op

Creativiteit van J&M Catering levert Gouden Award op

woensdag, 27 april 2016

Op 12 april werden in Antwerpen de BEA Catering Awards uitgereikt . Na een spannende live cooking competitie, waarbij de deelnemende eventcateraars aan de slag moesten met ingrediënten die ze pas bij het startsein ontdekten, was het J&M Catering dat de hoogste juryscores verzamelde. Deze Gouden Award is alvast een boost voor het hele J&M-team, zo vernemen we van Steven De Cock.

Pagina 10 van 14