Catering

Oct 18, 2021, 4:14
Coeur Catering terug in ‘full form’

Coeur Catering terug in ‘full form’

10 juni 2021

Het heeft het de afgelopen maanden stevig gejeukt bij het team van Coeur Catering. De drive om uniek gepersonaliseerde, hoogste memorabele evenementen op poten te zetten is namelijk niet te temmen. Nu is Coeur Catering helemaal terug in ‘full form’, en zet het opnieuw volop zijn schouders onder allerhande feestelijke gelegenheden.

Zo is Coeur Catering ondertussen ook de exclusieve cateraar geworden van Muziekcentrum de Bijloke, die de hele zomer lang sfeervolle concerten organiseren van karaktervolle muzikanten. Voor en na de concerten zijn bezoekers welkom om een hapje en een drankje mee te pikken. Meer nog: binnenkort verzorgt Coeur Catering de VIP-ruimte van Gent Jazz - een van Gents culturele referenties bij uitstek!

Coeur Catering werft aan!

Omdat het rijk der vrijheid meer dan ooit in zicht is, is Coeur Catering op zoek naar nieuwe aanwinsten om zijn team te versterken! Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van de gedreven ploeg van een van Belgiës beste eventcateraars? Surf dan vliegensvlug naar Coeur Caterings website, waar je alle vacatures kan ontdekken, en laat zo snel mogelijk iets van je weten via info@coeurcatering.be.  

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering