Ontdek de nieuwe huisstijl van MaisonRouge
donderdag, 27 september 2018Het crew agency MaisonRouge heeft zijn nieuwe visuele identiteit voorgesteld. De vorige huisstijl, die eerder toevallig tot stand was gekomen, werd de voorbije maanden grondig onder de loep genomen.
Repas Catering zorgt mee voor succesvolle heropening Hof van Busleyden
dinsdag, 03 juli 2018Na een grondige restauratie en herinrichting heeft het vernieuwde Museum Hof van Busleyden in Mechelen opnieuw zijn deuren voor het publiek geopend. Het officiële startschot werd gegeven tijdens een druk bijgewoonde openingsplechtigheid. De stad Mechelen deed beroep op Repas Catering om de genodigden te trakteren op een verzorgde receptie.
Gaston combineert strand en skyline in de zonnigste pop-up rooftop bar van Gent
woensdag, 13 juni 2018Gaston opent op 3 juli de deuren van zijn zomerse pop-up rooftop bar en restaurant. Een dagverse keuken, een frisse cocktail in de hand, een indrukwekkend zicht op de Gentse skyline en tussen de culinaire gangen door een spelletje petanque. Tot en met 31 augustus degusteer je bij Gaston slow cocktails, lichte lunches of gastronomisch diners, met een verbluffend zicht op de stad, weg van alle drukte.
Gourmet Invent stelt nieuw concept Cuisine & Co voor
dinsdag, 05 juni 2018Het nieuwe concept “Cuisine & Co” van Gourmet Invent is er eentje waar het bedrijf erg fier op is. Het hele concept draait om gezelligheid en lekker eten. Een uitgebreide keuze van gerechten uit alle windstreken, extra lange hartige en zoete XXL-taarten à la minute gesneden, verfrissende en prachtig ogende huisbereide gearomatiseerde waters om zelf in te schenken...
Een nieuwe thuis voor De Feestarchitect
donderdag, 24 mei 20182018 is opnieuw een belangrijke mijlpaal voor conceptcateraar De Feestarchitect. Het bedrijf van Christ Schepens maakte de voorbije maanden immers de verhuis van Lochristi naar Destelbergen. De nieuwe bedrijfslocatie heeft al de nodige troeven om De Feestarchitect verder te laten groeien, zo vernemen we van Christ Schepens.
Gourmet Invent wint de Gouden BEA Catering Award 2018
donderdag, 17 mei 2018Net als vorig jaar mocht het team van Gourmet Invent op 2 mei opnieuw vol trots het podium op om de Golden BEA Catering Award 2018 in ontvangst nemen! Naar jaarlijkse gewoonte worden de BEA Catering Awards en de klassieke BEA Awards samen uitgereikt waarbij de catering awards de dag van de uitreiking zelf nog moeten verdiend worden tijdens een live cooking competitie tussen de deelnemende cateraars.
Coeur Catering verwelkomt de lente na een succesvol voorjaar - get inspired
maandag, 23 april 2018Coeur Catering blikt graag terug op een succesvol voorjaar. "We mochten 2018 inzetten met een serie mooie nieuwjaarsrecepties voor klinkende namen. Daarnaast hebben we naar goede gewoonte ook dit jaar onze schouders gezet onder een aantal verrassende pop-ups als Tobor en Zebrawoods. En we waren aanwezig op tal van lifestyle events. Laat je inspireren."
Artfood zoekt commercieel vertegenwoordiger (M/V)
donderdag, 19 april 2018Als constant groeiend bedrijf dat zich specialiseert in cateringactiviteiten op maat voor evenementen, is Artfood, gevestigd in Brussel, op zoek naar een "fulltime commercieel vertegenwoordiger" (M/V).
Catering Van Eyck: smaakvolle innovatie
dinsdag, 06 februari 2018De naam Van Eyck is in de provincies Antwerpen en Limburg een gekende naam in het culinaire landschap. Al meer dan 40 jaar is Catering van Eyck, de catering eenheid binnen van Groep Van Eyck continu aan het zoeken naar smaakvolle innovatie en klanttevredenheid.
Gourmet Invent blikt tevreden terug en vooruit
dinsdag, 16 januari 2018Gourmet Invent heeft een uitstekende maand december achter de rug. De cateraar spreekt van ‘A December to Remember’ en blikt met fierheid terug op enkele spraakmakende evenementen. En met enkele nieuwe partners ziet het er ook voor 2018 alvast prima uit.