Catering

Sep 15, 2019, 17:58
Gourmet Invent is fier op het behalen van de felbegeerde Smiley!

Gourmet Invent is fier op het behalen van de felbegeerde Smiley!

09 september 2016

De Smiley is een certificaat dat uitgereikt wordt door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Het is de hoogst mogelijke kwaliteitserkenning die een cateringbedrijf  kan ontvangen. Zo geeft Gourmet Invent de garantie aan haar klanten dat ze oog heeft voor de strengste hygiënische normen en de grootste zorg besteedt aan voedselveiligheid.

De audit onderzocht heel grondig of we in onze centrale keuken en bij het transport van onze gerechten volgens de messcherpe voorschriften van het FAVV werken. De Smiley toont aan dat alles steeds op een veilige en hygiënische manier wordt bereid en dat we een sluitend controlesysteem hebben om de voedselveiligheid te bewaken tot op het bord van onze gasten.

Gourmet Invent investeert en innoveert voortdurend. Het behalen van de Smiley ligt volledig in lijn met deze bedrijfsstrategie!

Gourmet Invent Team

Bart Vandendooren, CEO Gourmet Invent: “ het behalen van de Smiley heeft voor een extra boost binnen ons bedrijf gezorgd. Het heeft een grondige inspanning gevergd van al onze medewerkers en het houdt ons scherp binnen de concurentiële markt van cateraars. We maken dan ook graag van de gelegenheid gebruik om onze klanten hierover te informeren. In tijden waar consumenten bewuster bezig zijn met voeding is dit uiteraard van groot belang. Het is voor onze klanten een affirmatie dat zij de juiste keuze maken om de culinaire invulling van hun evenementen aan ons toe te vertrouwen. Voor ons is het de bevestiging dat we trouw blijven aan onze bedrijfsvisie van doordacht investeren en innoveren.”

Frank De Wilde, Executive Chef Gourmet Invent: “ Gourmet Invent heeft 3 jaar geleden besloten om  aanzienlijk vooruit te gaan op structureel, culinair en logistiek vlak. We werken met een gepassioneerd team van koks en denken steeds verder na over nieuwe gerechten en originele en verfijnde manieren van presentatie. We blijven investeren in professioneel keukenmateriaal en zorgen dat we mee zijn met de laatste ontwikkelingen op vlak van apparatuur. Het behalen van de Smiley is de kers op de taart en het resultaat van een sterk en gedreven team van medewerkers.”

Lien Houbracken, Kok Gourmet Invent: “ ik werk nog niet zo lang bij Gourmet Invent en het eerste wat me opviel is dat er resoluut wordt gekozen om  met verse produkten te werken waardoor de gerechten die we serveren steeds huisbereid zijn. Iedere kok die zichzelf respecteert heeft eerbied voor de produkten waarmee hij of zij werkt. De properheid van de keuken heeft eveneens een enorme impact op de gedrevenheid van het keukenteam. Ik start dan ook elke werkdag met goede moed en fierheid. Daarom vind ik de Smiley een fantastische zaak voor ons bedrijf!"

We wensen elke medewerker te bedanken die zijn of haar schouders onder dit mooie project heeft gestoken. WELL DONE TOP TEAM !

www.gourmetinvent.be

Meer van Gourmet Invent :

Gourmet Invent