Benelux Event Awards

Jun 2, 2020, 22:41

Gourmet Invent is de grote winnaar van de BEA Catering Awards 2017

20 april 2017

Op 20 april 2017 werden naast de klassieke BEA Awards in ICC Ghent ook de BEA Catering Awards uitgereikt. Het grote verschil was dat deze prijzen op de dag van de uitreiking zelf nog verdiend moesten worden tijdens een live cooking competitie. Na een spannende eindstrijd was het Gourmet Invent dat voor de gouden trofee naar het podium werd geroepen.

De BEA Catering competitie is al jarenlang een vaste afspraak op de dag van de BEA Awards. 11 cateraars ontvingen elk een mystery box met dezelfde ingrediënten waarmee ze aan de slag moesten voor het bereiden van een driegangenmenu. Hun creaties werden voorgeschoteld aan twee jury’s: een corporate jury van event managers en een vakjury. Op basis van hun quoteringen werd het eindklassement opgemaakt.

Na het optellen van de punten kwam Gourmet Invent als grote winnaar uit de bus. De schotels van chefs Frank De Wilde en Tom Vandereecken wisten de jury het meest te overtuigen. De zilveren trofee was voor Silverspoon met chef Onno Stijl en sous-chef Tony Sempels. Het podium werd vervolledigd door Cœur Catering, dat werd vertegenwoordigd door chef Geoffrey Declerq en sous-chef Myriam Vandenheuvel.

Naast deze drie trofeeën werd er ook nog een speciale Corporate Catering Award oorkonde voor Silverspoon, omdat zij het best scoorden bij de corporate jury van event managers. 

Meer van Silverspoon Gourmet Invent Coeur Catering :