Catering

May 28, 2020, 22:34
Gourmet Invent blikt met trots terug op succesvol 2017

Gourmet Invent blikt met trots terug op succesvol 2017

18 december 2017

Voor Gourmet Invent is december synoniem voor gezellig samen tafelen met geliefden en genieten van smaakvolle gerechten. Maar december is ook de maand waarin we met plezier even teruggeblikken op de succesvolle activiteiten van het voorbije jaar. En dat waren er heel wat voor Gourmet Invent dat daarmee beslist van een topjaar mag spreken.

Belgian Food Blog Awards

Primeur in Food Blogging land: de eerste editie van de Belgian Food Blog Awards en Gourmet Invent was van de culinaire partij! In samenwerking met de toonaangevende Gentse PR Agency Parlez ontvingen zij meer dan 90 enthousiaste food bloggers in de prachtige Zaal Lux in Gent. Er werd beroep gedaan op een professionele food jury om 5 genomineerden per categorie aan te duiden waarna bijna 12.000 stemmen werden uitgebracht en de winnaars werden bekend gemaakt. Voor Gourmet Invent was dit de uitgelezen kans om eens flink uit te pakken met een creatieve walking dinner. #GoodFoodfromGourmetInvent. Top samenwerking!

Tripple Tree for Allen & Overy

Smokey event in Laboratorium stijl! Samen met Triple Tree Agency verzorgde Gourmet Invent het Alumni event van Allen & Overy! Veel proefbuisjes, rook en good food!

KonseptS @Ostend Sea P’Lace

Ostend Sea P’Lace - Hippodroom was dé gedroomde setting voor het personeelsfeest van Motrac dat eind september door KonseptS werd georganiseerd. Het Beach Thema kwam volledig tot zijn recht in deze parel aan zee. 200 genodigden genoten met volle teugen van een klassevol diner en fantastische live animaties waardoor ze een onvergetelijke avond aan zee beleefden. Oordeelt u zelf maar!

Het voltallige Gourmet Invent team wenst u een sfeervol en smakelijk eindejaar toe!

Patsy, Linde, Charlotte, Lies, Eva, Justien, Julie en Bart staan voor u klaar indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst.  U kunt met hen contact opnemen nemen op 09 241 50 25 of via info@gourmetinvent.be

www.gourmetinvent.be

Meer van Gourmet Invent :

Gourmet Invent