Catering

Jul 27, 2021, 8:02
Gourmet Invent neemt event- en hospitality-cateraar Amalthea onder de vleugels

Gourmet Invent neemt event- en hospitality-cateraar Amalthea onder de vleugels

23 maart 2021

Toonaangevende event- en hospitality cateraars Gourmet Invent en Amalthea gaan vanaf april structureel samenwerken. Beide bedrijven zijn reeds jaren een vaste waarde in de top 5 van de Belgische cateraars. Met samen meer dan 75 jaar ervaring biedt het partnership heel wat nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.

De activiteiten van topcateraars Gourmet Invent en Amalthea sluiten naadloos op elkaar aan. Geografisch gezien laat de nieuwe en verregaande samenwerking de beide partners toe om heel Vlaanderen en Brussel te bedienen. Tegelijkertijd schept het kansen om nog meer in te zetten op het sports & leisure segment in België, een activiteit waar Compass Group internationaal sterk staat en ook Gourmet Invent op nationaal vlak heel wat betekent.

Koen Meeusen (Amalthea): “De markt verandert steeds sneller en met dit partnership kunnen we hier flexibeler en klantgerichter op inspelen. Ook op culinair en organisatorisch vlak zullen we elkaar sterker maken. De centrale ligging van Amalthea in Antwerpen maakt dat heel Vlaanderen en Brussel vlot bereikbaar zijn. Door de samenwerking met Gourmet Invent, onderdeel van een internationale groep, zullen we deze mogelijkheden nu ook ten volle kunnen benutten. Wat betreft stabiliteit en continuïteit zorgt het partnership voor zekerheid.

Bart Vandendooren (Gourmet Invent): “Met deze overeenkomst verstevigen we nogmaals onze positie als event cateraar. Samen met Amalthea kunnen we een nog sterkere poot uitbouwen in de regio Antwerpen en Limburg. De ligging van Amalthea’s productieruimte is daar uitermate geschikt voor. Qua activiteiten sluiten we ook naadloos op elkaar aan. Het is trouwens niet onze bedoeling de eigenheid van Amalthea te veranderen, maar om ze net door onze complementariteit te versterken.”

Meer van Gourmet Invent :

Gourmet Invent