Catering

May 28, 2020, 23:49
Gourmet Invent voor derde jaar partner van Michelin Gids

Gourmet Invent voor derde jaar partner van Michelin Gids

15 december 2017

Gourmet Invent had de eer en het genoegen om voor het derde jaar op rij gastronomische pareltjes te serveren aan de crème de la crème van de culinaire wereld tijdens de presentatie van de Michelin Gids 2018 in Flanders Expo Gent. 600 gasten werden er verwend met een uitgebreide receptie van pure zintuigelijke magie. Welkom in de wondere culinaire wereld van Gourmet Invent …

‘Lekker, puur en van bij ons’: dat zijn dé kernwaarden van gastronomie. “Gourmet Invent koppelt oorspronkelijkheid en lokale producten aan verfijning en continue vernieuwing”, stelt CEO Bart Vandendooren. Die combinatie maakt dat Gourmet Invent van alle evenementen ook TOP-evenementen maakt.

Wie kiest voor Gourmet Invent ziet zich meteen verzekerd van een topprofessionele benadering. “Samen met de klant ontwerpen we elk element van zijn of haar ‘Food Experience’ met de nodige aandacht om tot een harmonieus geheel te komen en welk evenement ook naar een hoger niveau te tillen. Om dit te realiseren, bedenken we regelmatig nieuwe foodconcepten en zoeken we naar creatieve en verfijnde presentaties van al onze gerechten. ‘Zichtbaar lekker’ is niet voor niets ons motto. Bovendien begrijpen we als geen ander het belang van een oogstrelende decoratie van onze tafels en buffetten. Op die manier kan je als cateraar, én als klant, een onvergetelijke stempel drukken.”

Gourmet Invent verzorgt elk event, zowel klein als groot, op eigen locaties of op de locatie die de klant kiest.” Wij garanderen een vlekkeloos verloop van elk event. Dat kunnen we probleemloos realiseren omdat Gourmet Invent een gastronomisch bedrijf is met een team van 70 medewerkers dat enerzijds steunt op een strakke logistieke structuur en anderzijds zorgt voor catering met oog voor de lokale economie. Goede cateraars weten dat een evenement staat of valt met de service en kwaliteit die zij leveren en dat is bij ons niet anders. Smakelijke gerechten aanbieden met zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en zo de eigen Belgische economie voeden, is één van onze hoofddoelstellingen.”

Gourmet Invent is trots op wat onze eigen bodem te bieden heeft. “We verwerken dit met uiterste zorg in al onze gastronomische gerechten. Dat doen we ‘zichtbaar lekker’ en ‘onzichtbaar georganiseerd’ zodat de klant enkel oog hoeft te hebben voor de genodigden.”

Wenst u meer te weten over Gourmet Invent?

Neem contact op via info@gourmetinvent.be of op 09 241 50 25.

Neem alvast een kijkje op de website www.gourmetinvent.be

Meer van Gourmet Invent :

Gourmet Invent